2η η Προδρόμου της ΑΕΚ Τρίπολης τένις στο Ξυλόκαστρο

Συνέχεια επιτυχιών για το αγωνιστικό τμήμα των ενηλίκων του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Αυτή τη φορά η Προδρόμου Άννα, σε ένα παιχνίδι που αναβλήθηκε αρκετές φορές και τελικά δεν έγινε, ποτέ, λόγο τραυματισμού της αθλήτριας της ΑΕΚ Τρίπολης, κατέλαβε την 2η θέση.

Ο αγώνας ήταν για το τουρνουά “Ζήρεια open” και την κατηγορία των γυναικών 35+. Οι αγώνες έγιναν στον όμιλο τένις του Ξυλοκάστρου “Ο Σύθας”. Το νεοσύστατο τουρνουά “Ζήρεια open”, μέρος του Peloponnesus Tennis Masters, το οποίο έκανε αισθητή την παρουσία του, στο χώρο της Πελοποννήσου και όχι μόνο καθήλωσε το ενδιαφέρον των φίλων του τένις σε πολλά παιχνίδια όλων των κατηγοριών,

Η αθλήτριά μας Προδρόμου Άννα κατέκτησε την 2η θέση σε 8άρι ταμπλό αφού επικράτησε της Μπαλάτσου και της Ιωαννίτη με 2-0 σετ αντίστοιχα. Στον τελικό με την Τσιπά η Άννα δεν αγωνίστηκε λόγο του τραυματισμού της. Με αποτέλεσμα η Τσιπά να πάρει το ματς με wo.

Συγχαρητήρια στην Προδρόμου για την επιτυχία της αυτή και αναμένουμε ανάλογη συνέχεια με την παραπάνω, στα επόμενα open.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο