Στην Ιταλία η Πρωταθλήτρια Ελλάδος Άννα Μαρία Σταθάκη από τον Ασωπό Λακωνίας

Στην Ιταλία η Πρωταθλήτρια Ελλάδος Άννα Μαρία Σταθάκη από τον Ασωπό Λακωνίας, εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Διεθνή διαγωνισμό σύγχρονου χορού.

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 η Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο σύγχρονο χορό της κατηγορίας junior, Άννα Μαρία Σταθάκη από τον Ασωπό Λακωνίας του Δήμου Μονεμβασίας, μαζί με τη χορογράφο – δασκάλα της Μαρία Σιλβίνα Κατσιώνη, θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Διεθνή Διαγωνισμό Κλασικού & Σύγχρονου Χορού « International Ballet and Contemporary Dance Competition, Domenico Modugno » στο Lecce της Ιταλίας, στην κατηγορά Precompetitive Division.
Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε το «3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλασικού & Σύγχρονου Χορού», στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών (Ψυχικό). Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος περισσότεροι από 400 χορευτές και χορεύτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο, σε μια εκδήλωση – γιορτή για τον Ελληνικό Κλασικό και Σύγχρονο Xορό.
Στην κατηγορία Juniors, στο σύγχρονο χορό, Πρωταθλήτρια Ελλάδος, αναδείχτηκε η Άννα Μαρία Σταθάκη με το τραγούδι «Alive» σε χορογραφία της Μαρίας Σιλβίνας Κατσιώνη, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.
Η Άννα Μαρία Σταθάκη είναι μαθήτρια της σχολής Danza Explosion Ακαδημία Χορού και Άσκησης στους Μολάους Λακωνίας της Χοροδιδασκάλου Μαρίας Σιλβίνας Κατσιώνη.
Η ερμηνεία της χορεύτριας καθήλωσε από την πρώτη στιγμή, τόσο την κριτική επιτροπή, γεγονός που αποτυπώθηκε στην ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε, όσο και τον κόσμο που είχε κατακλύσει το Θέατρο, ξεσπώντας συνεχώς σε χειροκροτήματα.
Να ευχηθούμε ολόψυχα καλή επιτυχία στην ταλαντούχα αυτή χορεύτρια από τη Λακωνία και τη δασκάλα της.

Μας έχουν κάνει ήδη όλους υπερήφανους !!!!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο