Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα του Tripolis Sports Camp

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πρώτη εβδομάδα του Tripolis Sports Camp ξεκίνησε με όνειρα πολλά, στόχους περισσότερους και τελείωσε, με όλα τα παραπάνω, ολοκληρωμένα στο μέγιστο βαθμό.

 Τα παιδιά που συμμετείχαν στο καινοτόμο πρόγραμμα μας, στο τέλος της εβδομάδας ήταν κατενθουσιασμένα, σύμφωνα με τις προσλαμβάνουσες, των γονιών τους και φυσικά τα περισσότερα από αυτά ανανέωσαν τις συμμετοχές τους.

Το παραπάνω γεγονός κάνει, εμάς, την οργανωτική επιτροπή του Tripolis Sports Camp 2017, να παίρνουμε περισσότερη δύναμη και να ανοίγουμε περισσότερο τους ορίζοντές μας.

Η συνεργασία αυτή της ΑΕΚ Τρίπολης και του ΚΟΑΤ, για την δημιουργία του πρώτου αθλητικού camp στην Τρίπολη και την Πελοπόννησο, βάζει πλέον σαν στόχο τα παιδικά χαμόγελα της πρώτης εβδομάδας να συνεχιστούν και την δεύτερη δίνοντάς μας φτερά, ώστε να προσφέρουμε τα καλύτερα στα παιδιά σας.

Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα για όλους όσους συμμετέχουν στο Tripolis Sports Camp 2017, που πέρα από τις αθλητικές δραστηριότητες θα ξεκινήσουν και οι εκπαιδευτικές εκδρομές.

Περιμένουμε με χαρά να εντάξουμε στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ Τρίπολης και του ΚΟΑΤ, όλα τα παιδιά, που θέλουν να περάσουν ένα δημιουργικό και ξένοιαστο καλοκαίρι μαζί με εμάς και τους φίλους τους.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Tripolis Sports Camp 2017

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο