Μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα που στηρίζει τον Υφυπουργό Αθλητισμού για την κάθαρση του ποδοσφαίρου.

Την απόλυτη στήριξη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έχουν όλες οι ενέργειες του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, για τα θέματα του ποδοσφαίρου, όπως φάνηκε από το ξεκάθαρο μήνυμα μετά την συνάντηση που είχαν στο μέγαρο Μαξίμου.

Μέσω ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό του Πρωθυπουργού στο Twitter, ο κύριος Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι όλες οι ενέργειες του Σταύρου Κοντονή είναι υπό την έγκρισή του. Το απόγευμα της Πέμπτης ο κύριος Κοντονής είχε πει από τη Θεσσαλονίκη ότι οι κινήσεις του έχουν τη στήριξη του πρωθυπουργού.

Αυτό επιβεβαιώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα που συνάντησε το μεσημέρι της Παρασκευής τον υφυπουργό αθλητισμού.

Μέσω Τwitter o πρωθυπουργός ήταν σαφής και ξεκάθαρος για τη στάση της κυβέρνησης. «Συνάντησα τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταυρό Κοντονή, και με ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου. Του ζήτησα να μην κάνει βήμα πίσω. Ή τώρα όλοι θα δεχθούν την κάθαρση ή θα υποστούν τις συνέπειες».

Μετά από αυτή την τοποθέτηση του Πρωθυπουργού είναι φανερό ότι η Κυβέρνηση δεν κάνει πίσω και ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί το Grexit θα είναι να υποχωρήσει η ΕΠΟ.

cnn.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο