Λύτρωση στο 90′ για τον Παναρκαδικό (Παναρκαδικός-Δόξα Μανωλάδας 3-2)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Mε χρυσό σκόρερ τον Αρδάμη ο Παναρκαδικός πέτυχε σημαντική νίκη στην Τρίπολη επί της Δόξας Μανωλάδας με 3-2. Οι Αρκάδες είχαν προηγηθεί 2 φορές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους φιλοξενούμενουν να αντιδρούν άμεσα και να δείχνουν πως θα φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας .

Παναρκαδικός-Δόξα Μανωλάδας 3-2

Παιχνίδι για γερά νεύρα, με ‘’χιτσκοχικό’’ και τελικά με happy and για τους πράσινους ήταν αυτό ανάμεσα στον Παναρκαδικό με την Δόξα Μανωλάδας καθώς πέραν των πέντε γκολ συνολικά , και των μεγάλων ευκαιριών υπήρχε και χαμένο πέναλτι με τον Τέλη Σαλαπάτα και αμία αποβολή για την φιλοξενούμενη ομάδα.

Η αναμέτρηση άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Παναρκαδικό καθώς μόλις στο 3’ ο Χρήστου μετά την σέντρα από τα δεξιά του Γογονά και το λάθος στην άμυνα της Δόξας άνοιξε το σκορ δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Η απάντηση της Μανωλάδας δεν άργησε να έρθει με τον Βάτση να παίρνει την επαναφορά μετά την κοντινή απόκρουση του Γεωργακόπουλου στο σουτ του Γούρμου σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα που πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Παναρκαδικός βγήκε και πάλι πολύ δυνατά και στο 50’ ο Αγγελόπουλος με ένα τρομερό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Λαδά για το 2-1. Όμως και πάλι η Δόξα είχε άμεσα την απάντηση καθώς 5’ λεπτά αργότερα ο Καστριτσέας ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Νιφορόπουλο με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γούρμος με τον Γεωργακόπουλο παρά το γεγονός πως έπεσε σωστά και βρήκε την μπάλα τελικά με την δύναμη που είχε να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-2.

Από κει και πέρα το παιχνίδι πήρε μία άγρια ομορφιά με τον Παναρκαδικό να ανεβάζει την πίεση του αλλά την Δόξα να είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις χάνοντας την μεγάλη ευκαιρία στο 69’ με τον Αργυρόπουλο να στέλνει την μπάλα άουτ από πολύ πλεονεκτική θέση. Στο 72’ ο Παναγιώτης Σαλαπάτας κέρδισε πέναλτι και την αποβολή με τον Τέλη Σαλαπάτα να έχει την ευκαιρία όμως ο Λαδάς να τον σταματά από κρατώντας το 2-2 για την ομάδα. Ένα λεπτό μετά ήρθε η μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Χατζόπουλου για να φθάσουμε στο 91’ όταν ο Αρδάμης μετά από πολιορκία στην άμυνα της Μανωλάδας έκανε από κοντά το 3-2 λυτρώνοντας έτσι τον Παναρκαδικό.

3ο Χρήστου,50ο Αγγελόπουλος,90 Αρδάμης-17ο Βατσής,55ο Γούρμος(πεν.)

Παναρκαδικός: Γεωργακόπουλος, Γογωνάς, Αγγελόπουλος, Καστριτσέας, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Χρήστου, Δήμος, Τ. Σαλαπάτας, Καδάς, Κώτσιρας

Δόξα Ν. Μανωλάδας: Λαδάς, Νιφορόπουλος, Αδαμόπουλος, Σούλης, Παναγιωτόπουλος, Τσουκαλάς, Νικολόπουλος, Βατσής, Μπαρμπαρούσης, Αργυρόπουλος, Γούρμος

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο