Αναβολή των αγώνων της Γ’ Εθνικής λόγω των κινητοποιήσεων για το ασφαλιστικό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την αναβολή των αγώνων της Γ’ Εθνικής, που ήταν προγραμματισμένοι για την Κυριακή 31 του μήνα και τη μετάθεση αυτών στις 7 Φεβρουαρίου αποφάσισε η ΕΠΟ, λόγω των κινητοποιήσεων για το ασφαλιστικό.

Οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε όλη την Ελλάδα, αλλά και η παράταση της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας επηρεάζει και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Έτσι, η ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή των αγώνων που επρόκειτο να διεξαχθούν την Κυριακή 31 του μήνα και τη μετάθεση αυτών μια εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 7 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε, λόγω των σοβαρών προβλημάτων στις εθνικές και επαρχιακές οδικές αρτηρίες (αγροτικές κινητοποιήσεις) καθώς και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες (απεργία ΠΝΟ), να μεταθέσει την αγωνιστική της 31/1/2016 στις 7/2/2016. Ως εκ τούτου όλο το πρόγραμμα θα μετατεθεί προς τα πίσω κατά μία αγωνιστική».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΤΟΥΣ 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΛήψη ΠΕΡΙΛΗΨΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο