Βεργέτης: “Ο Ολυμπιακός μάς σκότωσε”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Στάικος Βεργέτης τόνισε πως ο αγώνας με τον Ολυμπιακό δεν επιδέχεται ιδιαίτερη κριτικής εξαιτίας του σκορ, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για την έλλειψη σταθερότητας της ομάδας του.

 

Ο τεχνικός των Αρκάδων, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στάθηκε στην έλλειψη σταθερότητας, σχολίασε τη μεταγραφή του Μάνουελ Τσάβες, ενώ τόνισε πως πλέον η ομάδα του επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ένα βαρύ σκορ για την ομάδα μας. Λόγω του σκορ δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής ο αγώνας. Προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε δύο καλές ευκαιρίες.

Και άλλη μία στο δεύτερο με την κεφαλιά του Μπερτόγλιο και ίσως μας έδινε κάτι για διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο αποτελεσματικός, εκμεταλλεύτηκε κάποιες λάθος πάσες μας και μας σκότωσε στην επιθετική μετάβαση. Επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και στην πρώτη πεντάδα για τα πλέι οφ, αρχής γενομένης από το ματς με τον Λεβαδειακό”.

Η εικόνα του Αστέρα δεν είναι καλή στα τελευταία παιχνίδια. Τι φταίει και τι μπορεί να γίνει;

“Αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι ο Αστέρας παρουσιάζει διαφορετικά διαστήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Υπάρχουν διαστήματα που είναι καλός και άλλα που χάνεται. Σίγουρα μας προβληματίζει. Θα πρέπει να δουλέψουμε, να μιλήσουμε με τα παιδιά για να αποκτήσουμε τη σταθερότητα που θέλουμε. Θα δουλέψουμε για να έχουμε πιο σταθερή απόδοση”.

Απέκτησε ο Αστέρας τον Τσάβες. Ένα σχόλιο για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή;

“Είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, ένας παίκτης που αγωνίζεται ως επιθετικό χαφ στον άξονα, αλλά και στα πλάγια. Ήδη ξεκίνησε προπονήσεις, πρέπει να τον φέρουμε σε μία καλή κατάσταση για να μπορέσει να παίξει και να βοηθήσει την ομάδα μας”.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο