Βαθιά ανάσα πήρε ο Αστέρας με τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H ομάδα της Τρίπολης επικράτησε (2-0) του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με δύο εύστοχα πέναλτι του Μπαράλες και γέμισε με πολύτιμο οξυγόνο τα πνευμόνια της στη μάχη της παραμονής – Σε κακό…φεγγάρι κι εκτός ρυθμού οι Κρητικοί, γνώρισαν τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα.

Μονόδρομος ήταν η νίκη για τον γηπεδούχο Αστέρα μέσα στο σπίτι του προκειμένου να πατήσει πιο γερά στα πόδια του στο “Survivor” της Super League.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Ηρακλείου πήγε στην Τρίπολη προερχόμενη από τρεις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο κι έχοντας ως στόχο να κλείσει αυτή την άσχημη παρένθεση.

Ο ΟΦΗ απέκτησε την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και πίεζε ψηλά δεν κατάφερνε να βρει χώρους προς την εστία του Παπαδόπουλου και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Ο Νέιρα έδειχνε εκτός παιχνιδιού με αποτέλεσμα οι δύο winger (Σεμέντο, Βαζ) να συγκλίνουν προς τον άξονα προκειμένου να φτιάξουν παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους.
Προβεβλημένοι σύνδεσμοι
Όπου κι αν είσαι είναι και το καζίνο σου, με Live Blackjack & Ρουλέτα και τραπέζια με Έλληνες dealers αποκλειστικά για τα μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!

Ο Αστέρας ήταν «φλύαρος» επιθετικά και δεν πατούσε εύκολα την αντίπαλη περιοχή.

Όλο το…ζουμί στο α΄ημίχρονο ήταν τα τελευταία επτά λεπτά. Οι Κρητικοί έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Κουτρουμπή (39΄) και Φιγκεϊρέδο (41΄) και στην τελευταία φάση μάζεψαν την μπάλα μέσα από τα δίχτυα τους έπειτα από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαράλες.

Πέναλτι που σωστά καταλόγισε ο ρέφερι Σιδηρόπουλος όταν έπειτα από πλασέ του Μαρκ Φερνάντεζ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γιαννούλη.

Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου το σκηνικό του αγώνα άλλαξε. Ο Αστέρας απέκτησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έβγαλε μεγάλη ενέργεια και πιέζοντας τον ΟΦΗ επεδίωξε να φτάσει στο δεύτερο γκολ. Η κρητική ομάδα αδυνατούσε να κρατήσει τους γηπεδούχους εκτός περιοχής έχοντας αρκετά αμυντικά προβλήματα και όντας ανύπαρκτη επιθετικά.

Ο καλός ρυθμός του Αστέρα με την έναρξη του β΄ημιχρόνου δεν είχε και συνέχεια. Σταδιακά οι Αρκάδες έριξαν στροφές και έβαλαν σε προτεραιότητα την υπεράσπιση του υπέρ τους 1-0 παρά στο πως θα ζευγαρώσουν τα τέρματά τους.

Η μοναδική μοναδική καλή στιγμή στο β΄ημίχρονο για τον ΟΦΗ ήταν ένα πλασέ του Σεμέντο στο 84΄, με τον Αστέρα να «κλειδώνει» τη νίκη του με νέο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαράλες στο 87΄.

Ο Αστέρας πέτυχε την πρώτη του νίκη για το 2020, έφτασε του 18 βαθμούς και πήρε βαθιές βαθμολογικές ανάσες στην κούρσα της παραμονής. Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε μία από τις πιο άσχημες φετινές εμφανίσεις του και ειδικά στο β΄ημίχρονο ήταν…φάντασμα.

Ντεφορμέ η κρητική ομάδα γνώρισε τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα κάτι που έχει ως συνέπεια να κατρακυλήσει κάτω από την εξάδα των πλέι οφ.

sdna.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας. Αναλυτικά Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Τρίπολη: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη

Αποπνικτική είναι σήμερα (23/4) η ατμόσφαιρα σε όλη τη...

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο