Αστέρας : Νέο ξεκίνημα!

Ήταν επικίνδυνος το κατάλαβαν έστω και τώρα και τον έστειλαν σπίτι του  ! Μιλάμε για τον νεαρό προπονητή του Αστέρα Τρίπολης  τον Μπόρχα Χιμένεθ , που δεν είχε προσαρμοστεί στην Ελληνική πραγματικότητα!

Και δεν είναι μόνο αυτό που ταλάνιζε την ομάδα του Αστέρα. Με την Ισπανική νοοτροπία του, «έφαγε» παίκτες που είναι η καρδιά της ομάδας.

Ο αρχηγός Ιγκλέσιας, που ενώ ήταν αναντικατάστατος και ο «τσαμπουκάς» της ομάδας, χάθηκε μεταξύ πάγκου και εξέδρας!

Ο Πασαλίδης, που ακούστηκε το όνομά του για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, παρά λίγο να  ξεχάσουμε ότι υπάρχει.

Πολλές λάθος επιλογές και προσπάθεια να παίξουν οι ομόγλωσσοι του !

Το ερώτημα για πολύ φίλαθλο κόσμο, είναι ποιος τον επέλεξε; Τι του βρήκε για να έλθει και να αναλάβει την ομάδα που στο παρελθόν, έπαιξε τελικό κυπέλλου Ελλάδας με τον Σάκη Τσιώλη προπονητή, καταλαμβάνοντας και 3η θέση στο πρωτάθλημα  και έκανε πολύ καλή παρουσία στο Europe League  με τον Στάϊκο Βεργέτη;

Έφερε παίκτες , που όπως δείχνουν είναι από το τρίτο ράφι και υπάρχουν Έλληνες που σαφώς θα μπορούσαν να έχουν την ομάδα σε καλύτερη μοίρα.

Να σταθούμε και στους παίκτες των ακαδημιών, που έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και παρόλα αυτά προτιμούνται οι πιο «έμπειροι» Ισπανοί;

Μακάρι να μας διαψεύσουν οι παίκτες της Ιβηρικής χερσονήσου, αλλά δεν το βλέπουμε αυτό.   

Σκληρά λόγια, αλλά λόγια που δείχνουν και λένε την αλήθεια.

Για το καλό της ομάδας του Αστέρα. Σύντομα να βρεθεί η λύση, με έναν  καλό και αξιόπιστο προπονητή , που θα ξαναφέρει την ομάδα στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και παίρνοντας τα αποτελέσματα που θέλει και βέβαια τον κόσμο στις εξέδρες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Γράφει ο Γιώργος Θεοδωράκης

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia