Στο Λονδίνο και το Συνέδριο European Leagues ο Γιώργος Μποροβήλος

Παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου, πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο το Συνέδριο European Leagues, όπου συζητήθηκαν πολύ σημαντικά θέματα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος Georgios Borovilos διακρίνεται στη φωτογραφία με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Ευρωπαϊκών Λιγκών, κ. Alberto Colombo Alberto Colombo και με τον Πρόεδρο της Super League, κ. Μηνά Λυσάνδρου.

Στο Συνέδριο, μεταξύ άλλων θεμάτων, συζητούνται οι σημαντικές αλλαγές που προωθούνται στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Οι Ευρωπαϊκές Λίγκες εξετάζουν τους τρόπους προώθησης του προϊόντος, τα τεράστια οφέλη από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, καθώς και μια σειρά από θέματα που ως σκοπό έχουν τη θεαματική βελτίωση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου στο Συνέδριο European Leagues επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του συλλόγου στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. #asterastripolis #bediffertbeasteras @ London, United Kingdom

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο