Είχε διάθεση και ευκαιρίες αλλά όχι «ουσία» ο Παναρκαδικός χάνοντας από τον Κιθαιρών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η 4η αγωνιστική πραγματοποιούνταν την Κυριακή 13/10 στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και ο Παναρκαδικός που είχε ξεκινήσει θετικά το πρωτάθλημα με μία νίκη και μια ισοπαλία, ήθελε στην Τρίπολη να φτάσει σε ακόμη ένα «τρίποντο» με το οποίο θα κατάφερνε να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

 Το παιχνίδι με τον Κιθαιρών Καπαρελλίου εξ’ αρχής ήταν στα «μέτρα» και στις δυνατότητες του «τριφυλλιού» που είχε μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, αλλά με όχι δεδομένο από την αρχή το θετικό αποτέλεσμα.

Το απόγευμα της Κυριακής ωστόσο πέρα από τη διάθεση, τις ευκαιρίες και το πάθος για το θετικό αποτέλεσμα, η ομάδα της Τρίπολης δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της. Συγκεκριμένα ο Παναρκαδικός δεν είχε τα γκολ με τα οποία θα μπορούσε να υπερκαλύψει ένα πολύ γρήγορο γκολ αρχικά και ένα απίστευτο και άπιαστο γκολ στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Αποτέλεσμα τελικά να έρθει και η ήττα με 1-2 από την ομάδα του Κιθαιρών Καπαρελλίου.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο