Η ακαδημία “A.O.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ” στο δίκτυο των Arsenal Soccer Schools

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το δίκτυο των Arsenal Soccer Schools καλωσορίζει την ακαδημία «Α.Ο.Αναγέννηση Αρκαδίας» που εδρεύειστηΤρίπολη.Από τη φετινή χρονιάκι έπειτα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας των σχολών ποδοσφαίρου της ArsenalFC και να μάθουν από πρώτο χέρι πώς να αγωνίζονται “The Arsenal Way”.

Η παρουσίαση της νέας αυτής συνεργασίας έγινε την Παρασκευή 15 Ιανουαρίουκατά την διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας του συλλόγου στο γήπεδο Φιλικών, παρουσία όλων των μικρών αθλούμενων του συλλόγου και των γονέων τους , οι οποίοι δέχτηκαν με ενθουσιασμό την ανακοίνωση αυτήςτης συνεργασίας. Η διοίκηση του Α.Ο. Αναγέννηση Αρκαδίας και με αυτή την συνεργασία συνεχίζει τις προσπάθειές της ώστε να ενθαρρύνει και να υποστηρίξει όλους τους μικρούς μας φίλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό ,να έρθουν κοντά στο σύλλογό και να γαλουχηθούν με τις κατάλληλες αθλητικές και παιδαγωγικές αξίες.
Πάνω από 100 σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal FC λειτουργούν στη Μεγάλη Βρετανία και αρκετές ακόμη σε 17 άλλες χώρες. Στην Ελλάδα, το δίκτυο των Arsenal Soccer Schools αριθμεί 18 σχολές και λειτουργεί με σχεδιασμένες και άρτια οργανωμένεςυποστηρικτικές ενέργειες και με ένα δομημένο, πρωτοποριακόαναπτυξιακό πρόγραμμα.Οι σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal φιλοδοξούν-σε συνεργασία με τους γονείς-να φέρουν κοντά στο ποδόσφαιροόσα περισσότερα παιδιά μπορούν, καθώς και να τα βοηθήσουννα παίξουν, να κοινωνικοποιηθούν , να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και τέλος να αναδείξουν το ταλέντο τους, να γνωρίσουν το πρωταθλητισμό.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Arsenal Soccer Schools μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site στη διεύθυνση http://arsenalfootball.gr/.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο