Καμία ακόμη εξέλιξη για συμμετοχή ή μη του Παναρκαδικού στη Γ’ Εθνική

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου διεξήχθη στα γραφεία του Παναρκαδικξού η ανοιχτή Γενική Συνέλευση παρουσία μελών και κάποιων φίλων της ομάδας. Μια κρίσιμη συνάντηση στην οποία έγινε προσπάθεια να βρεθεί κάποια λύση αφού πρώτα ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού μίλησε αναλυτικά για όσα έχουν γίνει στην ομάδα το φετινό Καλοκαίρι και τα όσα εξελίχθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη Γ’ Εθνική.

Στη συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση παρουσία έδωσε και ο προπονητής του Παναρκαδικού κ. Θανάσης Στάικος ο οποίος δεν κρύβει την αγωνία του για την επόμενη μέρα της ομάδας και σε ότι αφορά τη συμμετοχή ή μη της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Οι άνθρωποι της διοίκησης είπαν χαρακτηριστικά ότι «τα κουκιά δεν βγαίνουν» προκειμένου η ομάδα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Εξέφρασαν ότι παρ’ όλα αυτά η διοίκηση δεν θα πάρει «εν θερμώ» αποφάσεις περιμένοντας να εξαντλήσει μέχρι τέλους την προθεσμία για συμμετοχή ή αποχώρηση από το πρωτάθλημα. Κι αυτό σαν μια απέλπιδα προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στην κάλυψη της διαφοράς στο φετινό μπάτζετ της ομάδας.

Οι άνθρωποι του Παναρκαδικού τόνισαν ότι για να μπορούν να εξασφαλίσουν οικονομικά μια σεζόν χωρίς προβλήματα και οφειλές, απαιτείται επιπλέον ένα ποσό της τάξεως των 30.000 ευρώ. Επί της ουσίας αυτά τα χρήματα χρειάζονται οι «πράσινοι» προκειμένου να εξασφαλίσουν τα επιπλέον έξοδα που προκύπτουν από τη συμμετοχή τους στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Δείτε περισσότερα εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο