Καμία ακόμη εξέλιξη για συμμετοχή ή μη του Παναρκαδικού στη Γ’ Εθνική

Το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου διεξήχθη στα γραφεία του Παναρκαδικξού η ανοιχτή Γενική Συνέλευση παρουσία μελών και κάποιων φίλων της ομάδας. Μια κρίσιμη συνάντηση στην οποία έγινε προσπάθεια να βρεθεί κάποια λύση αφού πρώτα ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού μίλησε αναλυτικά για όσα έχουν γίνει στην ομάδα το φετινό Καλοκαίρι και τα όσα εξελίχθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη Γ’ Εθνική.

Στη συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση παρουσία έδωσε και ο προπονητής του Παναρκαδικού κ. Θανάσης Στάικος ο οποίος δεν κρύβει την αγωνία του για την επόμενη μέρα της ομάδας και σε ότι αφορά τη συμμετοχή ή μη της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Οι άνθρωποι της διοίκησης είπαν χαρακτηριστικά ότι «τα κουκιά δεν βγαίνουν» προκειμένου η ομάδα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Εξέφρασαν ότι παρ’ όλα αυτά η διοίκηση δεν θα πάρει «εν θερμώ» αποφάσεις περιμένοντας να εξαντλήσει μέχρι τέλους την προθεσμία για συμμετοχή ή αποχώρηση από το πρωτάθλημα. Κι αυτό σαν μια απέλπιδα προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στην κάλυψη της διαφοράς στο φετινό μπάτζετ της ομάδας.

Οι άνθρωποι του Παναρκαδικού τόνισαν ότι για να μπορούν να εξασφαλίσουν οικονομικά μια σεζόν χωρίς προβλήματα και οφειλές, απαιτείται επιπλέον ένα ποσό της τάξεως των 30.000 ευρώ. Επί της ουσίας αυτά τα χρήματα χρειάζονται οι «πράσινοι» προκειμένου να εξασφαλίσουν τα επιπλέον έξοδα που προκύπτουν από τη συμμετοχή τους στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Δείτε περισσότερα εδώ

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia