Με το ίδιο σκορ που νίκησε στη Λάρισα ο Αστέρας επικράτησε και στην Τρίπολη της ΑΕΛ (3-0)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε το πλεονέκτημα του 0-3 από το πρώτο ματς και ουσιαστικά μπήκε στο ματς όντας το απόλυτο αφεντικό.

 

Ο Αστέρας άνοιξε το γκολ στο 13′ με τον Στανισάβλιεβιτς. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός κατέβασε υπέροχα την μπάλα μετά από γέμισμα από τα αριστερά και απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο με όμορφο κοντρόλ, μπήκε στην περιοχή και με εντυπωσιακό σουτ άφησε άγαλμα τον Καβουσάκη για το 1-0. Το δεύτερο γκολ του Αστέρα στο 28′ ήταν προϊόν ωραίας οργανωμένης προσπάθειας. Ο Μούκαμ έγινε κάτοχος της μπάλας από τα αριστερά και μπήκε στη μεγάλη περιοχή, την κατάλληλη στιγμή έκανε το γύρισμα στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΛ και ο Χαμντανί με αριστερό πλασέ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Καβουσάκη.

Οι παίκτες του Αστέρα ήταν ανώτεροι και στο δεύτερο μέρος και δεν αρκέστηκαν στο 2-0 του πρώτου ημιχρόνου αλλά έψαξαν και για άλλα τέρματα. το 85′ διαμορφώθηκε το τελικό 3-0 με ένα υπέροχο γκολ από τον Πάμπλο Μάσα. Ο επιθετικός των Αρκάδων έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά το βολέ του Θεοδωρόπουλου, κατέβασε όμορφα την μπάλα και με υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Καβουσάκη και την έστειλε στα δίχτυα.
Αδύναμος κρίκος:

Η ΑΕΛ ήταν… καταδικασμένη. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα μπορούσε να αποφύγει ακόμη μία βαριά ήττα από τον Αστέρα/
MVP:

Εξαιρετικό γκολ του Στανισάβλιεβιτς, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος.
Σχόλιο:

Για την ΑΕΛ αυτά τα δύο ματς πρέπει να ξεχαστούν το γρηγορότερο ώστε να μην επηρεαστεί η πορεία τους στη Football League. Ο Αστέρας δείχνει ανεβασμένος και χρειάζεται διάρκεια. Το Κύπελλο είναι ένας στόχος που έχουν σε… υψηλή θέση στην Τρίπολη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Κιτόκο, Αλόκο, Ζησόπουλος, Γιαννούλης (78′ Παντελιάδης), Χαμντανί, Τορμένα, Στανισάβλιεβιτς (57′ Μάσα), Μούκαμ, Τσοκάνης, Παπαδόπουλος (70′ Γκρόσιος).

ΑΕΛ (Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (61′ Χάμος), Κρητικός, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος (61′ Χοτζάλι), Ροβίθης

contra.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο