Στον 6ο όμιλο οι Παναρκαδικός και ΑΕΚ Τρίπολης στη Γ’ Εθνική

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρόντων τoυ εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA κ. Χέρμπερτ Χούμπελ και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ. Μία συνεδρίαση στην οποία μεταξύ άλλων εγκρίθηκε και η κατανομή των ομάδων της Γ’ Εθνικής στους 8 ομίλους.

Αναλυτικότερα η Εκτελεστική Επιτροπή ενέκρινε:

– Την προκήρυξη πρωταθλήματος της Football League περιόδου 2019-2020.

– Το αίτημα της Football League για δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα 2019-2020 ερασιτεχνών αθλητών, οι οποίοι έχουν γεννηθεί μετά την 01.01.1994.

– Το πλάνο διεξαγωγής του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, περιόδου 2019-2020, με 107 ομάδες, σε 8 ομίλους. Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου 2019.

– Τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League περιόδου 2019-2020 της Νίκης Βόλου και της Καλαμάτας, οι οποίες – ως νεοσύστατες Π.Α.Ε.- έχουν δικαίωμα μετεγγραφών ερασιτεχνών και ελεύθερων/δανεικών αθλητών μέχρι της 27.09.2019.

– Την επάνοδο του κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη στην ιδιότητα μέλους της Ε.Ε. της Ομοσπονδίας, καθώς εξέλειπε κάθε σχετικό κώλυμα.

Δείτε περισσότερα εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο