Την πρώτη προπόνηση της χρονιάς πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ Τρίπολης (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την έναρξη της προετοιμασίας της πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 26/08 η ομάδα του ΠΑΟΚ Τρίπολης εν’ όψει της «παρθενικής» συμμετοχής των «μελανόλευκων» στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Αρκαδίας.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/ornox1SS3zk” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Μετά από την εντυπωσιακή πορεία πέρυσι στο Β’ τοπικό και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η νέα χρονιά αντιμετωπίζεται από όλους στο σύλλογο ως μία αγωνιστική πρόκληση.

Στόχο η καλύτερη δυνατή παρουσία στο προσεχές πρωτάθλημα με τον απολογισμό σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Βαλάντη Γκαργκάσουλα να γίνεται στο τέλος. Στην πρώτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 19:00 στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών αρκετά νέα πρόσωπα έδωσαν παρουσία μαζί με τον βασικό κορμό της περασμένης χρονιάς. Δεν έλλειψαν βέβαια και αρκετές απουσίες μεταξύ των οποίων μεταγραφικά αποκτήματα που σταδιακά θα ενσωματωθούν στην ομάδα τις επόμενες ημέρες.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

Tιμητική εκδήλωση για τον Αργύρη Π.Π. Πετρονώτη

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του...

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο