Σκάνδαλο και με VAR: Δε δόθηκε πέναλτι στον Αστέρα (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τελικά, δε μας σώζει ούτε το VAR: μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού γίναμε με το «καλημέρα» του νέου πρωταθλήματος, καθώς αυτό που συνέβη στο Ολυμπιακός-Αστέρας δεν έχει προηγούμενο. 

Στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ελ Αραμπί έπιασε από τη φανέλα τον Μπαράλες, τον γκρέμισε εντός περιοχής, και η λογική λέει πως ακόμα και στο «Καραϊσκάκης» αυτό το πέναλτι με VAR θα δοθεί. 

Αμ δε: ο διαιτητής παρά το γεγονός πως πήγε στο VAR, φαίνεται πως του έδειξαν πολύ μακρινά πλάνα της φάσης, ενώ στο ριπλέι από τη NOVA φαίνεται ξεκάθαρα πως υπάρχει παράβαση. Έτσι, έδειξε «παίζετε». 

Το ακόμα… καλύτερο είναι πως καθόλη την ώρα που ο Κουμπαράκης έβλεπε το βίντεο ακουγόταν η φωνή του Κώστα Καραπαπά να λέει «Έλεος Κουμπαράκη, έλεος! Φύγε, είναι και οφσάιντ!», την στιγμή που κανείς εκ των δύο ομάδων, βάσει κανονισμού, δεν έχει δικαίωμα να βρίσκεται εκεί- όπως είδαμε και στο Λαμία-Παναθηναϊκός, όπου ο διαιτητής έκανε ανενόχλητος τη δουλειά του χωρίς να τον πλησιάσει κανείς. 

Δείτε παρακάτω σε βίντεο το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο: 

 

sdna.gr
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο