Ισόπαλος με Παναχαϊκή ο Αστέρας Τριπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι Αρκάδες παραχώρησαν 1-1 στην Παναχαϊκή, αλλά ο Χιμένεθ έχει πράγματα να…κρατήσει από το σημερινό φιλικό 

Με σκορ 1-1 έληξε η σημερινή φιλική αναμέτρηση του Αστέρα με την Παναχαϊκή στην Τρίπολη. Ο Μπόρχα Χιμένεθ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες του που δεν είχαν παίξει πολύ ως τώρα, ενώ «αποκάλυψη» ήταν η παρουσία του Ιγκλέσιας στη θέση πίσω από τον φορ.
Πιο συγκεκριμένα οι Αρκάδες είχαν τον Τσιφτσή κάτω από τα γκολπόστ, τους Ανχελ, Ματρικάρντι, Αντζουλά, Βλάχο στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά, τους Μπέλοκ, Μπόρχα Φερνάντεθ στον άξονα, τον Ιγκλέσια σε ρόλο οργανωτή, τους Μαρκ Φερνάντεθ, Τζίμα στα άκρα και τον  Κρέσπι στην κορυφή της επίθεσης. 
Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν τον έλεγχο και ως «αποκάλυψη» ήταν για εκείνους η καλή παρουσία του Ιγκλέσιας σε ουσιαστικά θέση «10». Ο Αργεντινός «οργάνωνε» και ο Αστέρας άγγιξε το γκολ με τους Τζίμα (δοκάρι 10′, 39′), Ιγκλέσιας (16′), Κρέσπι (43′), ενώ στο 26′ απώλεσαν μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Ιγκλέσιας, Ματρικάρντι. Σε αυτό το διάστημα οι Αχαίοι απείλησαν με τον Μαυρία στο 9′, όμως ο νεαρός Τσιφτσής αντέδρασε σωστά. 
Στο δεύτερο μισό ο Αστέρας «κατέβασε ταχύτητα», ελέω και της αντικατάστασης του Ιγκλέσιας. Ο ρυθμός έπεσε και οι Αχαιοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 74′ με τον Αντωνακόπουλο, όταν ο Μιχαήλ ξεγελάστηκε από την πορεία της μπάλας. Ομως οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 89′ με τον Τασουλή, ύστερα από ωραία ενέργεια του Τζίμα. 
Η σύνθεση του Αστέρα: Τσιφτσής (46′ Μιχαήλ), Ανχελ (62′ Τασουλής), Ματρικάρντι, Αντζουλάς (46′ Χριστόπουλος), Βλάχος (62′ Παναγιώτου), Μπέλοκ (73′ Τερεζίου), Μπόρχα Φερνάντεθ (72′ Καπίγια), Ιγκλέσιας (46′ Βαλιέντε), Μαρκ Φερνάντεθ (46′ Δουβίκας), Τζίμας, Κρέσπι.  
Gazzetta.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

Δήμος Νότιας Κυνουρίας: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024 Το Πάσχα στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας...

Πρεμιέρα για πέντε ταινίες: Ξεχωρίζει η «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» των Unboxholics

Οι ταινίες που προβάλλονται στα Victoria Cinemas Cineville Τρίπολης Πρόγραμμα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο