Γιώργος Καναβέτας: Μπορεί σε μεγαλύτερη κατηγορία ο Παναρκαδικός

Από τις 7 Μαΐου 2019 ο Γιώργος Καναβέτας υπηρετεί  την πατρίδα στο Ναυτικό.

Ο έμπειρος πλέον πασπαρτού παίκτης, που φέτος διακρίθηκε με τον Παναρκαδικό με το Νο 2 στην πλάτη, μίλησε για την ομάδα του , για την χρονιά που πέρασε, την προσπάθεια που έγινε  για να μείνει ο Παναρκαδικός στην κατηγορία.  Μεγάλη συμμετοχή  όπως ανέφερε , είχε ο Θανάσης Στάϊκος, που μπόρεσε να αλλάξει πολλά στην ομάδα.  Η εμπειρία του από τα πρώτα του βήματα στον Ολυμπιακό Πειραιώς, με πολλές προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και τα πολλά του παιχνίδια, τόσο στην ομάδα του Πειραιά , αλλά στις εθνικές ομάδες,  δίνουν βαρύτητα στις απόψεις του.

Τι δήλωσε στο  pna.gr :

1.Ηταν μια μεγάλη και ανατρεπτική σεζόν. Ξέραμε απ την αρχή ότι είχαμε μια δύσκολη αποστολή την όποια τελικά φέραμε εις πέρας παίζοντας παράλληλα  ωραίο ποδόσφαιρο ειδικά μετά την έλευση του κυρίου Σταϊκου.

2.Το πιο σημαντικό σε μια ομάδα είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη κ αλληλεγγύη ανάμεσα στους παίκτες και  αυτό το είχαμε απ την αρχή της σεζόν.  Αυτό το οικογενειακό κλίμα μας βοήθησε σε πολλά παιχνίδια φέτος, όπου καταφέραμε να πάρουμε σημαντικές νίκες εξασφαλίζοντας την παραμονή.

  1. Ο κος Σταϊκος ήξερε πολύ καλή από την πρώτη στιγμή που ήρθε τι μας έλειπε τόσο αγωνιστικά όσο κ ψυχολογικά, δείχνοντας ότι ξέρει καλά την φιλοσοφία της ομάδας. Αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας προς το καλύτερο μέσα από την σκληρή δουλειά που γινόταν στις προπονήσεις και παράλληλα μας ανέβασε ψυχολογικά και αυτό φάνηκε απ τα πρώτα παιχνίδια μετά την έλευση του.
  2. Δόξα τον θεό ήμουν υγιής και κατάφερα να παίξω αρκετά φέτος βοηθώντας την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Παναρκαδικός είναι ιστορική ομάδα και σίγουρα του αξίζουν πολλά στο μέλλον και γιατί όχι μια άνοδος στην παραπάνω κατηγορία.
  3. Ήταν μια εποικοδομητική χρόνια κερδίζοντας πολλά απ τον Παναρκαδικό τόσο ομαδικά όσο και ατομικά και βελτιώνοντας πολλά πράγματα στο παιχνίδι μου. Όσον αφορά το μάλλον μου είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλάμε για αυτό.
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο