Αστέρας : Εμπιστοσύνη στην Ισπανική αγορά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με Ισπανικές προδιαγραφές θα «φτιαχτεί» ο Αστέρας Τρίπολης την νέα περίοδο.

Πέρυσι το πείραμα με τους Βαλιέντε, Φερνάντεζ και Άνχελ απέδωσε και τώρα οι άνθρωποι της ομάδας κοιτάνε προς την πλευρά της Ιβηρικής χερσονήσου.

Δεδομένο είναι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία Ισπανός προπονητής, που σημαίνει γνωρίζει πολύ καλά την «αγορά» της πατρίδας του και θα «ψωνίσει» από εκεί.

Τώρα όσον αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων που έχουν λήξη , μάλλον δεν θα υπάρχει συνέχεια της συνεργασίας με πολλούς παίκτες που δεν έχουν υπογράψει σε άλλες ομάδες.

Ο Τσιλιανίδης  κατά πληροφορίες επιστρέφει στα πάτρια εδάφη του και αναμένεται να συνεργαστεί πάλι με τον τέως προπονητή του Σάββα Παντελίδη.

Ο Μουνάφο όπως έχουμε ξαναγράψει θα πάει στην Ισπανία.

Σημασία έχει ότι επειδή ο καιρός περνά γρήγορα, οι κινήσεις της διοίκησης θα είναι αστραπιαίες για να μην τρέχουν την τελευταία για να φτιάξουν το ρόστερ.  Η προετοιμασία θα πρέπει να έχει το 98% των παικτών στην διάθεση του νέου προπονητή από την αρχή.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο