Φαλαισία-Τρίπολη-Εθνική Ελλάδας

Και βέβαια δεν πέρασε απαρατήρητη η κλήση στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας του Γιάννη Κώτσιρα από το δικό μας site. Αφήσαμε να περάσει μια μέρα από τις δικαιολογημένες  επευφημίες για τον Μεγαλοπολίτη άσο και σήμερα θα σχολιάσουμε το γεγονός.

Πιθανόν να είναι λίγο κουραστικό για πολλούς να διαβάζουν τα ίδια σχόλια. Δεν είναι έτσι τα πράγματα όμως. Είναι άλλη μια επιβεβαίωση για τη ψυχική δύναμη και θέληση του Γιάννη.

Από την Φαλαισία στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Μια φανέλα που είναι πολύ βαριά, με πολλές υποχρεώσεις γιατί είναι η πατρίδα μας και τέλος την φόρεσαν μεγάλοι παίκτες που μας έφεραν στην κορυφή της Ευρώπης το 2004.

Από τον προπονητή της Φαλαισίας τον Νίκο Κερκεμέζο , στον προπονητή της Ελλάδας Άγγελο Αναστασιάδη. Φαίνεται ότι είναι όνειρο, αλλά ντε που δεν είναι!

Θυμάμαι τον Γιάννη με τη φανέλα της Φαλαισίας, της Δόξας Μεγαλόπολης, το πρώτο μεταγραφικό άλμα στον ιστορικό Παναρκαδικό και μετά στον Αστέρα Τρίπολης.

Φυσικό επόμενο το άλμα δύο κατηγοριών να μην ήταν στην αρχή , όπως θα ήθελε ο Γιάννης και εμείς.  Το σημαντικό είναι , ότι η θέληση του, το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και πάνω από όλα ο καλός του χαρακτήρας τον βοήθησαν

Και βέβαια εκμεταλλεύτηκε με την καλή έννοια την στήριξη που είχε από όλους και έφθασε  η στιγμή να τον καμαρώσουμε στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας!

Καλή επιτυχία παλικάρι μου… προσωπικά χαίρομαι και για δικούς μου λόγους.

Γιώργος Θεοδωράκης

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia