Βραβεύτηκε ο MVP της χρονιάς του Αστέρα ο Νίκος Καλτσάς.(vd-pics)

Έγινε η βράβευση του μεσοεπιθετικού παίκτη του Αστέρα Τρίπολης Νίκου Καλτσά , ως ο καλύτερος παίκτης της ποδοσφαιρικής χρονιάς που πέρασε.

[iframe width=”700″ height=”450″ src=”https://www.youtube.com/embed/CM3_xiLyEJM” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ο MVP  του Αστέρα βραβεύτηκε από τον επιχειρηματία της Τρίπολης Νίκο Μπαντούνα , κερδίζοντας ένα πανέμορφο ρολόϊ.

Παρών ήταν και ο ένας εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Αστέρας κ. Δημήτρης Μποροβήλος, που ευχαρίστησε τον κ. Μπαντούνα για την συνεργασία που είχαν την περασμένη χρονιά και κάλεσε και άλλους επιχειρηματίες να βρεθούν κοντά στην ομάδα.

DSC00178

Με  την σειρά του ο κ. Μπαντούνας ευχαρίστησε και αυτός την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντική η παρουσία της ομάδας στην πόλη , ευχόμενος καλή συνέχεια και υγεία στους ανθρώπους της ΠΑΕ.

DSC00174

Τέλος ο Νίκος Καλτσάς ευχαρίστησε για την βράβευση τον κ. Μπαντούνα , δηλώνοντας ότι η ομάδα πέρασε μια δύσκολη χρονιά και  με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε , θα προσπαθήσει να είναι αντάξιος των προσδοκιών της ομάδας για να πετύχουν τους στόχους που θα υπάρχουν.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο