Η Μαύρη Θύελλα στην Ρόδο για το πρώτο παιχνίδι μπαράζ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από χθες το απόγευμα η αποστολή της Μαύρης Θύελλας βρίσκεται στην Αθήνα εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Διαγόρα στηι Ρόδο και έχει καταλύσει σε παραλιακό ξενοδοχείο της Βάρκιζας.  

Κατά πληροφορίες ο προπονητής των Μεσσηνίων έχει “φωτογραφίσει” την πιθανή ενδεκάδα.

Κασωτάκης ο πορτιέρο (δεν του βγήκε του Χριστόπουλου ο Βούρας με Παναρκαδικό), Τσόπελας (τραυματίας, αν δεν μπορέσει να ξεκινήσει ο Τάμπας δεξιά στην άμυνα), Φουάσης (τραυματίας και ο Ψάνης, εκτός αποστολής αυτός), Μπίζος (θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον επίσης τραυματία Βοσκόπουλο), Αλιατίδης στην άμυνα. “Εξάρι” πίσω θα παίξει ο Ζαχαρόπουλος, Αντωνιάδης και Πινδώνης μπροστά σαν δύο “οκτάρια” στο κέντρο, δεξιά στην επίθεση ο Πέριτς, αριστερά ο Λαθύρης και κεντρικός επιθετικός ο Γιόνδης. Έξω δηλαδή οι Μάρκοβιτς και Μίνγκας.

Βούρας, Ρόνι Κάρλος και Μαστρατωνάκης συμπληρώνουν την “μελανόλευκη” 18κτάδα εν όψει πάντα του ματς με τον Διαγόρα, ενώ εκτός έμεινε ξανά – όπως και με Ασπρόπυργο – ο φορμαρισμένος Αθανασόπουλος, όπως φυσικά και ο τιμωρημένος Χίλγκεν.

Περίπου 40 με 5ο ηρωικοί οπαδοί της Μαύρης Θύελλας θα ταξιδέψουν και πλοία και αεροπλάνα να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους και στην πανέμορφη Ρόδο μας!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο