Αν και δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες για γκολ δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα! (Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 2-0) (video.photos)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του μαχητικού Αστέρα Τρίπολης στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο και “σκαρφάλωσε” στην τρίτη θέση της Super League. Σκόρερ για το Τριφύλλι οι Καρέλης και Καλτσάς. Δοκάρι στις καθυστερήσεις για τους Αρκάδες.

[iframe src=”https://embed.reembed.com/www.contra.gr/2NsQHM0V_ZHt02ppRe2jUmjS” allowfullscreen frameborder=”0″ width=”560″ height=”380″ ]

Με 4-4-2 σε ρόμβο παρέταξε την ομάδα του για ένα ακόμη παιχνίδι ο Αντρέα Στραματσόνι, ενώ από την άλλη ο Στάικος Βεργέτης δεν άλλαξε το 4-3-2-1 που μας έχει συνηθίσει στα παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης.

Αργός ήταν ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να έχει την κατοχή. Οι παίκτες ήταν επηρεασμένοι από τις άδειες, λόγω τιμωρίας, κερκίδες της Λεωφόρου και δυσκολεύονταν πολύ στη δημιουργία φάσεων. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον Αστέρα, με τον Νίκο Φερνάντες όμως να μην εκμεταλλεύεται το “τσαφ” του Σάντσεθ κι από πλεονεκτική θέση να μην στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έψαχναν με βαθιές μπαλιές τους Πέτριτς και Καρέλη, όμως το αμυντικό δίδυμο του Αστέρα ήταν πολύ καλό στον “αέρα”.

Τον Νίκο Καλτσά πέρασε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στο ματς ο Στραματσόνι, προσπαθώντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Λίγο έλειψε μάλιστα στο 53′ ο Καλτσάς να ανοίξει το σκορ, όμως ο Μπαντής απέκρουσε το δυνατό του σουτ. Μέσα σε τρία λεπτά ο Παναθηναϊκός απείλησε άλλες δύο φορές την εστία του Αστέρα με τους Καρέλη και Καλτσά, όμως οι προσπάθειές τους δεν είχαν την ευτυχή κατάληξη. Οι Αρκάδες απάντησαν στο 62′, με τον Σανκαρέ να χάνει μοναδική ευκαιρία για γκολ, στέλνοντας άουτ τη μπάλα με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή!

Οι “πράσινοι” πείσμωσαν και τελικά έφτασαν στο γκολ στο 72′. Ο Πέτριτς έδωσε ωραία στα αριστερά στον Καρέλη, εκείνος προχώρησε στην περιοχή, έκανε το σουτ και νίκησε τον Μπαντή. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Γιάννου βγήκε τετ-α-τετ με τον Στιλ, όμως ο Άγγλος τερματοφύλακας βγήκε νικητής. Στο 84′ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να “κλειδώσουν” το ματς, όμως ο Καρέλης από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Αστέρας έχασε “χρυσή” ευκαιρία για την ισοφάριση, όμως η κεφαλιά του Κουρμπέλη σταμάτησε στο δοκάρι του Στιλ. Λίγο πριν το φινάλε ο Καλτσάς με σουτ εντός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την ομάδα του Στραματσόνι.
MVP

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Νίκο Καρέλη. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού ήταν συνεχής πηγή κινδύνων για την ομάδα του Αστέρα, ενώ πέτυχε και το γκολ που “ξεκλείδωσε” την άμυνα των Αρκάδων.
Αδύναμος κρίκος

Με την… τύχη τους θα τα έχουν οι παίκτες του Αστέρα. Αν και δημιούργησαν κλασσικές ευκαιρίες για γκολ δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα!

 

 

 

Οι συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Στιλ, Νάνο, Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Βέμερ (78′ Μαρινάκης), Εσιέν, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέντ (46′ Καλτσάς), Καρέλης, Πέτριτς

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Χουχούμης, Λαγός, Μαρινάκης, Ατζαγκούν, Ταυλαρίδης, Καλτσάς

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Γιαννούλης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Λούι, Ντουντού (76′ Παπαδόπουλος), Κουρμπέλης, Μπερτόλιο (59′ Χαμντανί), Νίκο Φερνάντες (69′ Αλόκο), Μάσα, Γιάννου

Στον πάγκο: Θεοδορώπουλος, Αλόκο, Δημούτσος, Παπαδόπουλος, Λανθαρότε, Χαμντανί, Ιγκλέσιας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας. Αναλυτικά Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο