Ο Αστέρας Τρίπολης αποχαιρέτησε την εφετινή περιπέτεια στους ομίλους του Europa League με ήττα (0-4)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Αστέρας Τρίπολης αποχαιρέτησε την εφετινή περιπέτεια στους ομίλους του Europa League με βαριά ήττα (0-4) στο “Θ. Κολοκοτρώνης” από τη Σάλκε. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη γερμανική ομάδα ο Τσούπο-Μοτίνγκ (2 γκολ).

 

Το 0-2 του πρώτου μέρους ουδείς θα μπορούσε να προβλέψει βάσει της εικόνας του Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης. Η ομάδα του Βεργέτη μπήκε δυνατά στο ματς -παρά το γεγονός ότι ήταν βαθμολογικά αδιάφορος- και πίεσε ψηλά τους Γερμανούς για να εκμεταλλευτεί πιθανό λάθος. Μάλιστα, είχε μία καλή στιγμή στο 18′ για να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους.

Τα πάντα, όμως, άλλαξαν στο 25′. Ο Σαϊκαρά έκανε τη σέντρα και ο Ντι Σάντο με κεφαλιά παραβίασε την εστία των γηπεδούχων, γράφοντας το 0-1. Σαν να μην έφτανε αυτό η Σάλκε πέτυχε και δεύτερο γκολ, στο 37ο λεπτό, με τον Τσούπο-Μοτίνγκ να ευστοχεί με εξαιρετικό πλασέ.

Στο δεύτερο μέρος δύσκολα θα μπορούσε να αλλάξει κάτι. Κι αυτό γιατί η Σάλκε έδειξε την ίδια διάθεση να επιτεθεί και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, την ώρα που ο Αστέρας Τρίπολης ήταν απογοητευτικός λόγω της εξέλιξης της αναμέτρησης. Είναι χαρακτηριστικό πως η Σάλκε είχε καταφέρει να έχει κατοχή μπάλας κοντά στο 70%!

Η ιστορία της αναμέτρησης γράφτηκε με δύο ακόμα γκολ της Σάλκε. Στο 78′ με τον Τσούπο-Μοτίνγκ να σκοράρει για δεύτερη φορά και στο 86′ τον Μέγερ να διαμορφώνει το τελικό 0-4.
Οι συνθέσεις

Αστέρας (Σ. Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Λανθαρότε (65′ Μπερτόγλιο), Νίκο, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Λούι, Γκοϊάν (63′ Ζησόπουλος), Χαμντανί, Ιγκλέσιας (69′ Δημούτσος), Γιάννου

Σάλκε (Α. Μπράιτενραϊτερ): Φέρμαν, Ζούνιορ Καϊσάρα, Χέβεντες (79′ Φρίντριχ), Νόιστεντερ, Κολάσινατς, Γκάις (65′ Αϊχάν), Χέιμπιεργκ, Σαμ, Τσουπό-Μοτίνγκ, Ντι Σάντο, Χούντελααρ (79′ Μέγερ)

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο