Πριν την σέντρα της Α΄ κατηγορίας Ε. Π. Σ. Αρκαδίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανεβαίνει η αδρεναλίνη στο πρωτάθλημα , με αγώνες που είναι καθοριστικοί για την συνέχεια.

ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μόνο με θαύμα μπορεί να χάσει το παιχνίδι η ΑΕΚ Τρίπολης. Αναμφισβήτητα η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη μεταξύ των δύο ομάδων. Βέβαια και το γεγονός που δεν θέλει να χάσει βαθμούς η ΑΕΚ και να διατηρήσει την διαφορά από το Λεωνίδιο. Ο Μαντινειακός  καίγεται για βαθμούς και δεν είναι εύκολος αντίπαλος αν δεν προσέξουν οι παίκτες της ΑΕΚ.

ΒΡΑΣΙΕΣ – ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ: Γειτονικό ντέρμπι με δύο ομάδες που έχουν κοινή έδρα. Οι Βρασιές θέλουν την νίκη για να μπορέσουν να περάσουν τον Μαντινειακό αν χάσει από την ΑΕΚ. Βέβαια το Κορακοβούνι έχει διαφορά σε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά αν κερδίσει το παιχνίδι εξασφαλίζει την παραμονή του στην κατηγορία. Δύσκολο παιχνίδι , με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.   

ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ – ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ: Δυνατός ο Ορχομενός, με δυνατή έδρα. Έστω και δύσκολα αναμένεται να κερδίσει τον Ερμή, που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη ομάδα και επικίνδυνη.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ – ΤΕΓΕΑ : Παιχνίδι παγίδα για το Λεωνίδιο αν δεν προσέξει την Τεγέα. Απώλεια βαθμών για τους γηπεδούχους, σημαίνει απώλεια κάθε ελπίδας για την πρωτιά. 

Απόλλων Τυρού-Πανθυρεατικός: Δεν υπάρχει  κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη των γηπεδούχων, που θα τους δώσει προβάδισμα για την παραμονή τους απέναντι στις άλλες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Ο Πανθυρεατικός δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος και θα διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Σποραδικές βροχές και καταιγίδες

Παραμένει συννεφιασμένος ο καιρός σχεδόν σε όλη τη χώρα...

To KAA ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ αναζητά Quality Assurance Specialist

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παλλάδιον,  είναι ένας χώρος...

Τροχαίο ατύχημα στην Τρίπολη – Σύγκρουση ΙΧ με μηχανάκι (pics)

Τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματία σημειώθηκε νωρίς το πρωί...

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου Με εκπροσώπους μαθητών από το Επαγγελματικό Λύκειο Γυθείου συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, κ. Πέτρος Ανδρεάκος. Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη συνδρομή του Δήμου στην εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποίησαν αλλά και τη για τη συνολική στήριξη του στα ζητήματα της

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο