Ξύπνησε στο Β΄ημίχρονο ο Παναρκαδικός και νίκησε 2-0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο ο Παναρκαδικός συνήλθε στο δεύτερο και κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη επί του Μανδραϊκού με 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να πετύχουν τέρματα στο πρώτο μέρος του αγώνα, αλλά ο Καλογερόπουλος ήταν παρών και έσωσε την εστία του.

Ο Καρβάλιο ήταν αυτός που προσπάθησε να «ανησυχήσει» τον Μποζονέλο ,αλλά τα σουτ που έκανε τα μπλόκαρε ο πορτιέρο της Μάνδρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Τρίπολης επέβαλε τον δικό της ρυθμό και κατάφερα να σημειώσει δύο τέρματα , είχε δοκάρι και έχασε και άλλες ευκαιρίες να σκοράρει.

Ο Τσιώλης μετά από μια ωραία ενέργεια , έβγαλε ωραία μπαλιά στο Γεωργόπουλο και ο φορ του Παναρκαδικού με πλασέ νίκησε τον Μποζονέλο.

Ο Τρέσα στην συνέχεια με πολύ ψυχραιμία μέσα από την περιοχή με σουτ έκανε το τελικό 2-0.

Ο Καρβάλιο είχε δοκάρι με κεφαλιά είχε δοκάρι.

 Σκόρερ: Γεωργόπουλος (69′), Τρέσα (75′)

Δοκάρι: Καρβάλιο (56′)

Παναρκαδικός: Καλογερόπουλος, Καναβέτας, Μπινιώρης, Στρέμπας (57’ Τρέσα), Γκατιάγκα, Γιαλαμίδης, Τσιώλης, Σβίγγος, Γεωργόπουλος, Ν. Λυμπερόπουλος (74’ Δ. Λυμπερόπουλος), Καρβάλιο.

Μανδραϊκός: Μποζονέλος, Κατσικιάς, Τσακίρης, Μαυρίδης, Σρατάκης, Μπούσης, Βασιλειάδης, Κων/δης (77’ Καλαματιανός), Πετσίτης (58’ Ντουντούγια), Ναούμ, Μπόρι.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο