Παράσχος: «Δεχόμαστε εύκολα γκολ και δεν μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Παράσχος μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Παναθηναϊκό. 

Απογοητευμένος από την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Γιώργος Παράσχος. Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε πως κάθε λάθος που κάνει η ομάδα του το πληρώνει, δεχόμενη εύκολα γκολ, ενώ υποστήριξε πως παρότι οι Αρκάδες παίζουν καλό ποδόσφαιρο δεν μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. 

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος: 

«Γι’ ακόμα μια αγωνιστική δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ξεκινήσαμε νωχελικά. Μετά την επίτευξη του τέρματος του Παναθηναϊκού πήραμε πρωτοβουλίες, χάσαμε ευκαιρίες, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι. Ό,τι λάθος κι αν κάνουμε τις τελευταίες αγωνιστικές, δεχόμαστε εύκολα το γκολ. Κάνουμε πολλές τελικές αλλά δεν μπορούμε να πετύχουμε γκολ να βοηθήσουμε τα παιδιά να αλλάξει η ψυχολογία τους. Η ομάδα δεν είναι άσχημη, προσπαθεί, παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ελπίζω από εδώ και πέρα κι αφού βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με 10 ματς σε 37 μέρες αλλά η ομάδα θα βρει η ομάδα τον ρυθμό της. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθη 25χρονος στην Κορινθία γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (18.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο,...

Ο Δήμος Τρίπολης υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα

Ο Δήμος Τρίπολης υποδέχθηκε με την πρέπουσα επισημότητα την Ολυμπιακή Φλόγα, την Τετάρτη 17/4/2024. Αρχικά, η Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε στο Πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου στο χώρο της Ολυμπιακής πλάκας. Η υποδοχή έγινε από τον Δήμο Τρίπολης και τον Τεγεατικό Σύνδεσμό, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, μαθητών και της μεικτής Χορωδίας του Κοινωφελούς Ιδρύματος Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος.

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο