Παράσχος : Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συγγνώμη από τον κόσμο του Αστέρα ζήτησε ο τεχνικός των Αρκάδων, Γιώργος Παράσχος για την βαριά ήττα από τον Άρη και κυρίως την εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής: «Συγνώμη από τον κόσμο της Τρίπολης γι ‘αυτό το βαρύ σκορ με το οποίο χάσαμε σήμερα από τον Άρη. Στα τελευταία παιχνίδι δεν μπορούμε να βρούμε ισορροπία στην άμυνα μας. Το άσχημο είναι ότι οποιοδήποτε λάθος και να κάνουμε μεταφράζεται σε γκολ. Και σήμερα στα τρία λάθη που κάναμε δεχτήκαμε ισάριθμα γκολ.

Φτάνουμε δύσκολα στην αντίπαλη περιοχή. Δεν μπορέσαμε να μοιράσουμε τη μπάλα, να σκοράρουμε ένα γκολ και να αλλάξει η ψυχολογία μας και να μπούμε στο παιχνίδι. Ετσι φτάσαμε σ’ αυτό το 3-0 παρά την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο για να μπορέσουμε να μειώσουμε το σκορ και να έχουμε κάποιες ελπίδες. Δεν θέλω να σταθώ στις ελλείψεις στις οποίες είχαμε αλλά υπάρχει μια μικρή δικαιολογία στα παιδιά.

Σε 32 μέρες δώσαμε 9 παιχνίδια και η κούραση είναι εμφανής γιατί αυτά τα παιχνίδια τα έβγαλαν 12-13 άτομα και γι’ αυτό πάθαμε και ζημιές όπως αυτή του Μουνάφο και του Ιγκλέσιας. Μακάρι να είναι το τελευταίο άσχημο αποτέλεσμα κι επειδή από εδώ κι έπειτα δεν θα έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια θα μπορέσουμε να βρούμε την χαμένη μας ισορροπία».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο