Πραγματοποιήθηκε ο χορός του Παναρκαδικού και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του (video – pics)

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε η Διοίκηση του Παναρκαδικού στις 09/02/2019 στο κατάμεστο εξοχικό κέντρο “ΟΑΣΗ”

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/YCI1A3n9bxA” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Σε ένα κατάμεστο κέντρο Διοίκηση, παίχτες, προπονητές, αλλά και αρκετοί φίλοι της ομάδας του Παναρκαδικού πραγματοποίησαν μετά από 35 ολόκληρα χρόνια την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.

Ήταν όλοι εκεί για να στηρίξουν την προσπάθεια του ιστορικού σωματίου που φέτος συμπληρώνει 92 χρόνια ζωής.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο αναφερόμενοι στην ιστορία του συλλόγου είπαν ότι υπάρχει ένα ένδοξων παρελθών, με την προσπάθεια όλων υπάρχει παρών, και θα φροντίσουν όλοι μαζί να υπάρχει και ένα λαμπρό μέλλον. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί τοπικοί άρχοντες του πολιτικού χώρου, αλλά και άρχοντες της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πλούσιο μενού συνοδευόμενο από άφθονο κρασί, ενώ λίγο αργότερα το γλέντι «φούντωσε» με το που ξεκίνησε η «ζωντανή» ορχήστρα να παίζει παραδοσιακά και λαϊκά ακούσματα. Από το χορό του Παναρκαδικού δεν θα μπορούσε να λείπει και η λαχειοφόρος αγορά στην οποία οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν φροντίσει να εξασφαλίσου αρκετά δώρα από τοπικούς επιχειρηματίες.


Στάικος: «Χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ»

Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε κατά τη διάρκεια του χορού του Παναρκαδικού ο προπονητής του συλλόγου κ. Θανάσης Στάικος ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: «Όντως είναι μια πολύ σημαντική ημέρα και παρ’ ότι δύο εβδομάδες και κάτι για μένα στην ομάδα είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σ’ αυτό το γεγονός. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνώριζα ότι είχε τόσα χρόνια για να πραγματοποιηθεί μια τέτοια εκδήλωση για τον Παναρκαδικό και νομίζω ότι είναι ένα δείγμα για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον Παναρκαδικό και τι όνειρα έχουν οι άνθρωποι της διοίκησης».

Λυμπερόπουλος Ν.: «Τιμή μας που βρισκόμαστε στο χορό της ομάδας»

Ο αρχηγός του Παναρκαδικού Νίκος Λυμπερόπουλος με αφορμή την παρουσία του στον χορό του Παναρκαδικού δήλωσε: «Είναι μια σημαντική μέρα για το σύλλογο ο οποίος μετά από 35 χρόνια έκοψε την πίτα και πραγματοποίησε τον χορό του. Είναι τιμή μας που βρισκόμαστε αυτή τη μέρα εδώ. Είμαστε και μέλη της ομάδας του Παναρκαδικού. Θέλουμε να πάει πολύ καλά η χρονιά με Υγεία πάνω απ’ όλα για τους παίκτες και ανθρώπους της ομάδας.

Υπάρχει ένα πολύ κλίμα στην ομάδα από πέρυσι. Το δυνατό σημείο της ομάδας πιστεύω είναι αυτό γιατί υπάρχει πολύ καλό κλίμα, ενότητα στην ομάδα, παίζουν όλοι για όλους και πιστεύω ότι θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα στο τέλος».

Βλάσης: «Ενενήντα δύο χρόνια ιστορίας!»

Στους εκπροσώπους του Τύπου με αφορμή την παρουσία του στο χορό του Παναρκαδικού μίλησε και ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Ενενήντα δύο χρόνια ιστορίας. Ενενήντα δύο χρόνια Παναρκαδικού για όλους εμάς, τα Τριπολιτσοτάκια που έχουμε γεννηθεί και έχουμε μεγαλώσει στην Τρίπολη. Μόνο ωραίες μνήμες έρχονται στο μυαλό μας. Κι εμένα είναι χαρά μου να βρίσκομαι σήμερα ανάμεσα σε τόσους πολλούς Παναρκαδικούς που μας θυμίζουν τη ζωντανή ιστορία μιας ομάδας η οποία μας έχει δώσει τόσες πολλές χαρές στο παρελθόν. Χαίρομαι πραγματικά που έχει φτιαχτεί μια ομάδα νέων κυρίως ανθρώπων αλλά και άλλων ωρίμων οι οποίοι αγαπούν τον Παναρκαδικό και πραγματικά εθελοντικά χωρίς να έχουν να κερδίσουν τίποτα, δίνουν από το χρόνο και το υστέρημά τους για να βοηθήσουν τη διατήρηση αυτής της ομάδας.

Συγχαρητήρια γι’ αυτή βραδιά. Εύχομαι να είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια με πολλές και καινούργιες επιτυχίες!».

Δείτε εδώ φωτογραφίες

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο