Ο Αστέρας πάλεψε στην Πράγα αλλά ηττήθηκε με 1-0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πρόθεση του Αστέρα να παίξει στο ματς στα ίσια φάνηκε από την αρχή. Μόλις στο 4′ ο Νίκο Φερνάντες σούταρε στο δοκάρι, ωστόσο αυτή η ευκαιρία ήταν και η καλύτερη των Αρκάδων στο ματς.

 

Το 4-2-3-1 του Βεργέτη δεν δούλεψε πάρα πολύ καλά στον ανασταλτικό τομέα κάτι που άρχισε να γίνεται αισθητό κυρίως μετά το 10′ όταν οι Τσέχοι άρχισαν να φτιάχνουν καλές ευκαιρίες για γκολ.

Στις περισσότερες εξ αυτών ο Θεοδωρόπουλος αξιοζήλευτο επίπεδο ετοιμότητας, σ’ αυτήν του 33′ όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα καθώς η πολύ δυνατή κεφαλιά του Μπράμπετς έστειλε την μπάλα εκεί που δεν πιάνεται από κανέναν τερματοφύλακα.

Ο Αστέρας επηρεάστηκε από το γκολ και παρά το γεγονός ότι η αντίπαλός του άφησε την κατοχή της μπάλας, οι ευκαιρίες για την ελληνική ομάδα δεν ήρθαν. Οι αλλαγές του Βεργέτη δεν βοήθησαν και έτσι οι Αρκάδες, αν και πίεσαν, έμειναν μακριά από την εστία της Σπάρτα.

Οι Τσέχοι έπαιξαν έξυπνα και με το χρόνο και με το χώρο χωρίς να κινδυνεύσουν πάρα πολύ στο δεύτερο ημίχρονο.Αξιζαν δε τη νίκη αφού ήταν σαφώς πιο ουσιαστικοί στον αγωνιστικό χώρο έστω και αν έπαιξαν με παίκτη λιγότερο από το 82′ και έπειτα λόγω αποβολής του Κρέιτσι.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο