Βεργέτης: «Αφιερωμένη η νίκη μας στον Marton Fulop»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου μετά τη λήξη του 1-0 επί του Ατρόμητου και αφιέρωσε τη νίκη στον αδικοχαμένο Marton Fulop. Αναλυτικα οι δηλωσεις

 

Το σχόλιο για τον αγώνα:

“Πήραμε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και αυτή την σπουδαία νίκη την αφιερώνουμε σε έναν σπουδαίο άνθρωπο, τον δικό μας Μάρτον Φούλοπ που έφυγε από την ζωή. Μία μεγάλη προσωπικότητα, έναν άνθρωπο που στόλισε με την παρουσία του τον Αστέρα και έκανε το αστέρι του Αστέρα να λάμπει πιο ψηλά. Πάντα ο Αστέρας μας θα τον φωτίζει εκεί που βρίσκεται”.

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:

“Σε ό,τι αφορά τον αγώνα, δεν ήμασταν τόσο καλοί σήμερα, δεν είχαμε φρεσκάδα, δεν είχαμε ενέργεια και αυτό δεν μας έδινε πολύ ρυθμό στο παιχνίδι μας. Σε αυτό έγκειται και το γεγονός πώς κάναμε μία μίνι προετοιμασία, με δύσκολες και επίπονες προπονήσεις στο διάστημα της διακοπής, γιατί αυτό είναι το τελευταίο διάστημα μέχρι τα Χριστούγεννα που μπορούσαμε να δουλέψουμε. Από δω και στο εξής έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, δεν είχαμε την ευκαιρία να φρεσκάρουμε και να δουλέψουμε την ομάδα, οπότε έπρεπε να το εκμεταλλευτούμε γνωρίζοντας το ρίσκο που παίρνουμε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Είχαμε καλά διαστήματα, όπως ένα δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο και ένα καλό τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο, όπου πετύχαμε και το γκολ. Μετά το γκολ επιδίωξη μας ήταν κυρίως να διατηρήσουμε το σκορ”.

Γιατί προτιμήθηκε ο Παπαδόπουλος αντί του Γιάννου;

“Ο Αποστόλης (Γιάννου) λόγω εθνικής έλειπε για μιάμιση εβδομάδα και έκανε μόλις τις δύο τελευταίες προπονήσεις, που δεν είχαν ιδιαίτερη ένταση. Δεν ήμασταν σίγουροι σε τι κατάσταση έχει γυρίσει. Αφενός προτιμήθηκε για αυτό το λόγο ο Δημήτρης (Παπαδόπουλος) και αφετέρου για να έχουμε τον Αποστόλη (Γιάννου) πιο ξεκούραστο για την Πέμπτη, δεδομένου ότι ο Παπαδόπουλος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής”.

Για το κακό θέαμα:

“Σαν γενική θεώρηση τα παιχνίδια του Αστέρα στην Τρίπολη είναι χορταστικά από άποψη θεάματος. Ιδιαίτερα στην Τρίπολη ο Αστέρας έχει ρυθμό, έχει ροή στο παιχνίδι του και ένταση που σε κρατά σε ενδιαφέρον. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι. Εξήγησα νωρίτερα τους λόγους που δε συνέβη σήμερα. Δουλέψαμε λίγο βαριά αυτές τις ημέρες, για να εκμεταλλευτούμε αυτή την διακοπή. Έπρεπε να το κάνουμε, γνωρίζοντας πώς μπορεί να μην έχουμε αυτό το ρυθμό που είχαμε σε άλλα παιχνίδια. Γενικότερα όμως, ο Αστέρας κάνει χορταστικά παιχνίδια και παρουσιάζει ένα θέαμα, ιδιαίτερα στην Τρίπολη”.

Αντέδρασε ο Lanzarote όταν αντικαταστάθηκε;

“Δεν τον είδα γιατί έφυγε από την αντίθετη πλευρά. Είναι ένα παιδί που είναι πολύ θερμός εκείνη την στιγμή. Μετά ήρθε στον πάγκο, φώναζε και ενθάρρυνε τους συμπαίκτες του. Δεν είναι κάτι το αξιοσημείωτο”.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο