Νίκη και πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου για τον Αστέρα Τρίπολης

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε και την τρίτη νίκη στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος και με το απόλυτο προκρίθηκε στους “16” της διοργάνωσης. Οι Αρκάδες επικράτησαν με 4-0 του Απόλλωνα Παραλιμνίου σε αγώνα που διεξήχθη στις Σέρρες. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ με αυτή τη νίκη προκρίθηκε ως πρώτος στον όμιλο και περιμένει πλέον τον αντίπαλό του στη φάση των “16”, από την κλήρωση της Παρασκευής (21/12). Στο τελευταίο ματς της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος τα γκολ σημείωσαν οι Τσιλιανίδης, Μπαστιάνος, Δουβίκας και Valiente. 

Συγκεκριμένα, μόλις στο 7′ ο Τσιλιανίδης άνοιξε το σκορ με πολύ όμρφο σουτ έξω από την περιοχή. Στο 42′ ο Μπαστιάνος με ατομική ενέργεια έκανε το 2-0, ενώ στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε και δύο δοκάρια, με τον Τσιλιανίδη. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δουβίκας με σουτ στο 51′ έκανε το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Valiente στο 58′, μετά από ωραία συνεργασία. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

30. Αθανασιάδης, 20. Αλμπάνης (63′ 43. Κάρδαρης), 33. Martinez (80′ 80. Φωτόπουλος), 45. Χριστόπουλος, 6. Valiente, 14. Bellocq, 16. Salas, 22. Rolle, 19. Τσιλιανίδης (54′ 7. Fernandez), 90. Μπαστιάνος, 28. Δουβίκας

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο