Επαγγελματική νίκη για τον Αστέρα επί του ΠΑΣ Γιάννίνα

Με γκολ του Fernandez στο 90ό λεπτό, ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

[iframe src=”https://www.youtube.com/embed/ZM3QuU618ME?ecver=2″ width=”650″ height=”400″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” style=”position:absolute;width:100%;height:100%;left:0″ allowfullscreen ]

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους Αρκάδες, που συνεχίζουν την αντεπίθεσή τους, βελτιώνοντας συνεχώς τη βαθμολογική τους θέση. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά δικαιώθηκε με το γκολ στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης. 

Ο Παπαδόπουλος σε τρεις περιπτώσεις έκανε σωτήριες επεμβάσεις, στο 8′ και στο 76′ σε σουτ του Κρίζμαν και στο 41′ σε τετ α τετ με τον Αθανασιάδη. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ άρχισε να δημιουργεί φάσεις στο δεύτερο 45λεπτο. Στο 49′ το διαγώνιο πλασέ του Μανιά έφυγε άουτ, στο 65′ ο Κώτσιρας αστόχησε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, στο 70′ η κεφαλιά του Fernandez από εκτέλεση κόρνερ έφυγε άουτ, ενώ στο 88′ ο Μανιάς αιφνιδιάστηκε και έχασε την ευκαιρία. 

Να σημειωθεί ότι στο 86′ ακυρώθηκε γκολ του Δουβίκα με κεφαλιά για φάουλ, όπως υπέδειξε ο διαιτητής Κομίνης. Αλλά ο ΑΣΤΕΡΑΣ συνέχισε να πιστεύει στο γκολ και τελικά το βρήκε στο 90′, με σουτ στην κίνηση του Fernandez, ο οποίος σκόραρε για δεύτερο σερί ματς. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

1. Παπαδόπουλος, 37. Βλάχος (85′ 28. Δουβίκας), 4. Πασαλίδης, 6. Valiente, 33. Martinez, 27. Κώτσιρας, 77. Κυριακόπουλος (61′ 7. Fernandez), 8. Munafo, 10, Tonso, 23. Καλτσάς, 11. Μανιάς (90’+2′ 14. Bellocq)

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο