Σε ρυθμούς Σάββα Παντελίδη ο Άρης – Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα το βράδυ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Σάββας Παντελίδης, για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες, αναλαμβάνοντας από αύριο τον πάγκο του Άρη.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο Σάββας Παντελίδης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη σήμερα (13/11) το βράδυ. Ακολούθως, ο μέχρι πρότινος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης θα συναντηθεί με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την οριστική συμφωνία!

Έτσι ώστε ο Παντελίδης να διαδεχθεί τον Πάκο Ερέρα στον πάγκο του Άρη, ενώ η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ για την επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών θα γίνει λογικά κατά την διάρκεια της αυριανής ημέρας…

Μάλιστα, αν όλα πάνε… καλά, ο 53χρονος τεχνικός θα βρεθεί και στην αυριανή απογευματινή προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Πρώτη, μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, καθώς οι Θεσσαλονικείς έχουν ρεπό σήμερα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο