Ισόπαλος ο Παναρκαδικός με την ΑΕ Πελλάνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είχαμε το απόγευμα της Κυριακής για την 6η αγωνιστική και στο 8ο όμιλο η ομάδα του Παναρκαδικού κλήθηκε να αντιμετωπίσει στην Τρίπολη την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕ Πελλάνας – Καστορείου. Μια αναμέτρηση αρκετά ενδιαφέρουσα και για τις δύο ομάδες καθώς στόχος ήταν η νίκη που θα τους διατηρήσει σε απόσταση από την τελευταία πεντάδα του ομίλου.

Αγωνιστικά το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Παναρκαδικού σ’ ένα ενδιαφέρον ματς οι δύο ομάδες «μοιράστηκαν» το βαθμό της ισοπαλίας. Οι δύο ομάδες είχαν τις καλές στιγμές τους στο παιχνίδι, κατάφεραν να σκοράρουν από μία φορά (στο 31’ ο Ντιατά το 0-1 και στο 41’ ο Νίκος Λυμπερόπουλος το 1-1). Στην επανάληψη σ’ ένα διάστημα χωρίς πολύ καθαρό χρόνο αγώνα λόγω αρκετών τραυματισμών αν και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ και θα μπορούσαν να το έχουν πετύχει έμεινα στο ισόπαλο αποτέλεσμα που χαρακτηρίζεται και το πιο δίκαιο βάσει της εικόνα του παιχνιδιού.

Καλύτερο ξεκίνημα από τους «Λάκωνες»…

Αγωνιστικά το παιχνίδι ξεκίνησε καλύτερη για την ομάδα της Πελλάνας η οποία μόλις στο 2’ έχασε σημαντική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα ο Ντιατά, βρέθηκε απέναντι στον Λίβα σούταρε, αλλά ο Μεσσήνιος τερματοφύλακας απέκρουσε με το πόδι σωτήρια. Οι «Αρκάδες» ανέβασαν σταδιακά απόδοση μετά το 12’ και στο 14’ ήρθε η πρώτη αξιόλογη στιγμή με ένα πλασέ του Μουλιάτου που έφυγε λίγο άουτ. Στο 27’ οι παίκτες του Ηλία Αναστασάκου προσπάθησαν να σκοράρουν ωστόσο την παράλληλη πολύ επικίνδυνη μπαλιά του Γουόρνιεν δεν μπόρεσε κανένας συμπαίκτης του να την στείλει στα δίχτυα του Παναρκαδικού. Στο 31’ ωστόσο σε μια φάση στην περιοχή του «τριφυλλιού» η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την άμυνα της ομάδας της Τρίπολης με αποτέλεσμα ο Ντιατά με διπλή προσπάθεια να σκοράρει από κοντά για το 0-1. Στο 36’ ο Σικαλόπουλος θα μπορούσε να τελείωνε σωστά τη φάση από εξαιρετική θέση να δώσει σαφές προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Παναρκαδικός στη συνέχεια αντέδρασε, πίεσε για το γκολ πριν να τελειώσει το ημίχρονο. Στο 40’ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Γεωργόπουλος από καλό σημείο δεν μπορεί να πιάσει για λίγο την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 41’ όμως ο ίδιος παίκτες που μπήκε στην περιοχή από αριστερά έσπασε τη μπάλα στον Νίκο Λυμπερόπουλο που στην κίνηση από το ύψος της αντίπαλης περιοχή έπιασε ένα φοβερό σουτ που κατέληξε στο παράθυρο της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Κραβαρίτη για το 1-1.

Λίγο «καθαρός» χρόνος παιχνιδιού στην χωρίς τέρματα…

Στην επανάληψη οι διακοπές στο ματς ήταν αρκετές κυρίως λόγω κάποιων τραυματισμών. Αποτέλεσμα ο καθαρός χρόνος παιχνιδιού να μην είναι πολύς και οι δύο ομάδες μέχρι ένα σημείο να μην μπορούν να βρουν καλό ρυθμό στο παιχνίδι. Μ’ αυτά και μ’ αυτά το ματς έφτασε στο 70’ λεπτά και οι στιγμές ήταν ελάχιστες στην «επανάληψη». Στο 74’ ο Γουόρνιεν με προβολή απείλησε την εστία του Παναρκαδικού, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 82’ ο Καναβέτας επεμβαίνει σωτήρια στην προβολή του Κοντογιάννη πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα της εστίας του Λίβα. Παρά την πρωτοβουλία κινήσεων σ’ εκείνο το διάστημα της Πελλάνας – Καστορείου, ο Παναρκαδικός απείλησε με τη σειρά του στο φινάλε και θα μπορούσε επίσης να είχε σκοράρει. Στο 85’ το σουτ του Μουλιάτου από πολύ καλή θέση κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 90’+2’ η εκτέλεση φάουλ του Μπινιώρη πέρασε από σώματα και κατέληξε πολύ επικίνδυνα μπροστά από τον Κραβαρίτη ο οποίος απέκρουσε, την ίδια ώρα που οι παίκτες του Παναρκαδικού δεν μπόρεσαν να αλλάξουν πορεία στη μπάλα και να την στείλουν στα αντίπαλα δίχτυα.

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Παναρκαδικού | 04/11/2018 (15:00).

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος.

ΘΕΑΤΕΣ: 120-160.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωάννης Τσατσουλής (Αθηνών).

ΒΟΗΘΟΙ: Αλέξιος Χιόνης (Αθηνών), Χαράλαμπος Χλεμπογιάννης (Φωκίδας).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Νικόλαος Ρατσιάτος (Αργολίδας).

ΤΕΡΜΑΤΑ: 31’ Ντιατά | 41’ Λυμπερόπουλος Ν.

ΔΟΚΑΡΙΑ: –

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 79’ Καναβέτας, 86’ Μπινιώρης | 15’ Ντιατά, 54’ Τσιόγας, 65’ Σιγαλός, 90’+1’ Σικαλόπουλος.

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: –

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. (Φώτης Σαββάκης): Λίβας, Καναβέτας, Μπινιώρης, Σεντεμέντες, Στρέμπας, Κασάπης, Μουλιάτος, Τσιώλης, Γεωργόπουλος (λ.τρ. Βίνιεβιτς), Λυμπερόπουλος Ν., Σβίγγος (90’+2’ Σπίντζος).

ΑΕ ΠΕΛΛΑΝΑΣ – ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ (Ηλίας Αναστασάκος): Κραβαρίτης, Γενιτσαρίδης, Κοντογιάννης, Παναγιωτίδης, Σιγαλός, Αναστασάκος Γ., Τζιόγας, Ζαραφέτας (72’ Ρασσιάς), Ντιατά (57’ Κοτσοβός), Σικαλόπουλος, Γουόρνιεν.

Contraepithesi.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο