Παντελίδης: «Θα συνεχίσω τη δουλειά μου μέχρι το τέλος»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για τον τρόπο που ήρθε η ισοπαλία στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Παντελίδης. 

Στην αξία που έχει ο βαθμός που απέσπασε η ομάδα του στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό αναφέρθηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Παντελίδης, που τόνισε παράλληλα ότι θα συνεχίσει τη δουλειά που έχει αναλάβει στους Αρκάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Θεωρώ ότι η δική μου ομάδα είχε αρκετό άγχος αλλά συνολικά, νομίζω ότι ήμασταν ποιοτικά καλύτεροι. Όταν έρχεσαι σε αυτό το γήπεδο και ο αντίπαλος δεν κάνει ούτε μια φάση μέσα από την περιοχή… Απλά δεν νομίζω ότι η τύχη είναι μαζί μας, μπορούμε να δεχτούμε γκολ με τον πιο απίθανο τρόπο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί προσπάθησαν ν’ αντιδράσουν σε αυτό που μας έχει συμβεί τουλάχιστον 4 φορές και το κατάφεραν. Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε ο σημερινός βαθμός, θεωρώ πως θα μας δώσει ώθηση να πιστέψουμε περισσότερο στον εαυτό μας και να έχουμε καλύτερη συνέχεια. Δεν πανηγυρίζουμε για την ισοπαλία παρότι τη στιγμή αυτή ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός, δεν είμαστε ευχαριστημένοι αλλά αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, θεωρώ πως αυτή ήταν η δική μου ομάδα».

– Για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τον θέλουν να φεύγει από τον Αστέρα Τρίπολης: «Κλείνοντας θέλω να πω κάτι. Τον τελευταίο καιρό πολλά δημοσιεύματα βγαίνουν στην επιφάνεια, και γράφεται ότι φεύγω, πάω αλλού, έχω πρόταση από ομάδες. Δεν με έχει ενοχλήσει κανένας. Βλέπουμε και ομάδες που έχουν προπονητές και μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα και σε εκείνους. Δεν με έχει ενοχλήσει κανείς. Έχω μια δουλειά εδώ να κάνω και θα την κάνω μέχρι το τέλος, όπως πρέπει».

– Για το αν είχε τύχη η ομάδα του σήμερα: «Έχουμε χάσει 4 παιχνίδια μετά το 85′ και έχουμε δεχθεί 5 γκολ με πέναλτι. Και στο σημερινό ματς δεχτήκαμε ένα γκολ που δύσκολα μπαίνει. Και χωρίς τερματοφύλακα να ήμασταν δύσκολα μπαίνει. Δεν εννοώ ότι φταίει ο τερματοφύλακας αλλά θέλει αρκετή τύχη για να μπει αυτό το γκολ. Οπότε, αν νιώθουμε τόσο πολύ άτυχοι μέχρι σήμερα, μας έδωσε κάτι πίσω. Αυτό όμως που μας έδωσε περισσότερο είναι η ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια, γι’ αυτό είμαι σίγουρος».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης

Την Κυριακή 21/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του δικτύου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο