Σενάρια θέλουν τον Παντελίδη προπονητή της Εθνικης

Το…ρεπορτάζ των ανθρώπων της ΕΠΟ για τον «αντι – Σκίμπε», έριξε στο τραπέζι (και) τον φευγάτο από την Τρίπολη, Σάββα Παντελίδη. Το SDNA έχει τις λεπτομέρειες…

Μένει, μέχρι να φύγει ο Σάββας Παντελίδης από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο 53χρονος προπονητής άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει θέμα αποχώρησής του από την ομάδα της Αρκαδίας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο και την πέμπτη ήττα σε εφτά παιχνίδια.
«Ίσως μετά το σημερινό να έχουμε εξελίξεις» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του κόουτς, μέσω της οποίας επί της ουσίας έβαλε το χέρι στο πόμολο στη πόρτα της εξόδου.
Την ώρα που βρίσκεται στον «αέρα» το μέλλον της συνεργασίας του με τον Αστέρα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA κάποιοι βλέπουν στο πρόσωπό του μια πρώτης τάξεως λύση για την μετά Σκίμπε εποχή.
Ποιοι είναι αυτοί;
Ένα γκρουπ Ελλήνων διεθνών που από την στιγμή που οι αξιωματούχοι της ΕΠΟ το΄ριξαν στο…ρεπορτάζ και μαζεύουν (σιωπηρά μεν, αλλά χωρίς να αποφεύγουν να δίνουν στόχο) γνώμες για τον επόμενο προπονητή της Εθνικής, τάσσονται υπέρ της πρόσληψης του Σάββα Παντελίδη στη «γαλανόλευκη» από την στιγμή που γίνει στροφή σε Έλληνα προπονητή.
Φυσικά το γκρουπ που υποστηρίζει τον Παντελίδη στους κόλπους των διεθνών, δεν είναι το πρώτο και τελευταίο, καθότι κυκλοφορούν κι άλλα με διαφορετικές προτιμήσεις για τον επόμενο κόουτς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος..
Πες τώρα κι εσύ ποιον θέλεις για επόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό, μπορείς!
sdna.gr
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο