Επιστροφή στις νίκες ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 1-2

Ο Αστέρας απάντησε στο γκολ του Μανιά και πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1.

To ματς άρχισε με τον χειρότερο τρόπο για τον Αστέρα και τον καλύτερο για τον ΠΑΣ. Μόλις στο 4ο λεπτό οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μανιά μετά από τραγική έξοδο του Μπάτη που ουσιαστικά “σέρβιρε” έτοιμο γκολ στον επιθετικό του ΠΑΣ.

 

Το 1-0 έδωσε μεγαλύτερη ασφάλεια και συγκέντρωση στους γηπεδούχους που είχαν το μομέντουμ να πετύχουν κι άλλο γκολ, ενώ ο Αστέρας, αφού πρώτα ξεπέρασε το σοκ του γρήγορου γκολ, προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα. Τελικά η απάντηση για τους Αρκάδες ήρθε από την άσπρη βούλα με τον Μπερτόλιο να κερδίζει πέναλτι και τον Γιάννου να ευστοχεί (στο 39′).

Με το 1-1 στο… σακούλι της, οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα στο δεύτερο ημίχρονο. Αμφότερες βγήκαν μπροστά για να ψάξουν το δεύτερο γκολ, είχαν τις καλές στιγμές τους (κυρίως ο ΠΑΣ), αλλά το σκορ δεν άλλαζε και ο χρόνος πίεζε. Μάλιστα, ο Αστέρας πήρε την κατοχή και την πρωτοβουλία, αλλά δεν είχε την καλή τελική επιλογή όσες φορές βρέθηκε στην επίθεση.

Μία φορά τα κατάφερε και πήρε το προβάδισμα, γυρίζοντας το ματς. Στο 81ο λεπτό ο Λανθαρότε πάσαρε από δεξιά, ο Στρούνα άφησε τη μπάλα και ο Γιάννου αφύλακτος στο πέναλτι, πλάσαρε σωστά για το 1-2!

Ο ΠΑΣ βγήκε γρήγορα μπροστά για την ισοφάριση, προσπάθησε να πιέσει, αλλά οι φιλοξενούμενοι άντεξαν και κατάφεραν να πάρουν ένα σπουδαίο τρίποντο που θα του βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
MVP:

Ο Γιάννου ήταν ο καλύτερος για τους γηπεδούχους, όχι μόνο για τα δύο γκολ που πέτυχε.
Αδύναμος κρίκος:

Λάθος του Μπαντή στο 1-0 του ΠΑΣ, αλλά ευτυχώς δεν την πλήρωσε ο Αστέρας. Πάντως, για να είμαστε δίκαιοι, όταν ξεπέρασε το σοκ, στάθηκε καλά στην εστία του και βοήθησε τους φιλοξενούμενους.
Σχόλιο:

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε ένα μήνα να κερδίσει. Το ήθελε αυτό το αποτέλεσμα για να “ξεκολλήσει”. Δεν είναι κακή ομάδα, απλά δεν τις “έκατσαν” πολλά αποτελέσματα. Οσον αφορά στον ΠΑΣ, δεν ήταν καλός, από τις λίγες φορές που δεν ήταν και δεν εκμεταλλεύτηκε το “δώρο” στο 1-0.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ (72′ Σκόνδρας), Μανιάς, Κοζορώνης (84′ Φερφελής), Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ακόστα, Ίλιτς (76′ Σαπαλίδης), Στρούνα, Τσάβες, Ναδάλες.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης, Δημούτσος (55′ Φερνάντες), Μπερτόλιο (46′ Λανθαρότε), Παπαδόπουλος, Γιάννου (85′ Αλόκο).

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετασεισμός 4,5 Ρίχτερ στη Μεσσηνία – Παπαδόπουλος : Πολύ νωρίς να πούμε ότι είναι ο κύριος σεισμός

Από τις καταγραφές του Εθνικού Αστεροσκοπείου του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου...

Σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ ταρακούνησε την Πελοπόννησο

Τοπική ώρα: 29-03-2024 09:12 Μέγεθος: 5.7 R Επίκεντρο: 30 χλμ Δυτικά των Φιλιατρών Μεσσηνίας Εστιακό...

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε δουλειά παντού, φροντίζουμε για τα χωριά μας»

Στην υπογραφή συμβάσεων νέων έργων για την Τ.Κ. Βαλτετσίου, προχώρησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και η ανάδοχος εργολάβος, κα. Βασιλική Δημοπούλου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκτέλεση του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Βαλτετσίου», με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, καθώς και του έργου "Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Κοινότητας Βαλτετσίου", με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ. Τα δύο έργα θα υλοποιηθούν με

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.
Μετάβαση στο περιεχόμενο