Τα είχε όλα… Παναρκαδικός – ΑΕ Σπάρτη 1-1

Ενα παιχνίδι βγαλμένο απο τα παλιά πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Τρίπολη εκεί που ο πρωτοπόρος Παναρκαδικός υποδέχθηκε την Σπάρτη.

 

Ενα ντέρμπι για γερά νεύρα με τις δυο ομάδες να παίζουν με πάθος για το αποτέλεσμα.
Η Σπάρτη μπήκε πολυ δυνατά στο παιχνίδι απο την αρχή ενώ ο Παναρκαδικός ισορρόπησε το παιχνίδι στην συνέχεια με φάσεις και για τις δυο ομάδες κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο δίχως τέρματα.
Στην επανάληψη ο Παναρκαδικός μπήκε πιο αποφασισμένος έχοντας καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και έκλεισε την Σπάρτη που αμυνόταν όμως με επιτυχία.
Η πίεση του Παναρκαδικού ευδοκίμησε και άνοιξε το σκορ στο 60 μετά απο κόντρα στα πόδια του Σπηλιωτόπουλου αιφνιδιάζοντας τον Τσέλιο.
Η ισοφάριση για την Σπάρτη ήρθε στο 83ο λεπτό με σκόρερ τον Τόνι Χαλίλι που απο κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.
Για την φάση αυτή διαμαρτύρονται έντονα οι άνθρωποι του Παναρκαδικού καθώς όπως υποστηρίζουν η Σπάρτη δεν τήρησε fair play.
Μια φάση ήταν η αφορμή για ένταση μεταξύ παικτών παραγόντων και φιλάθλων με τις έντονες αντιδράσεις των γηπεδούχων.
Σε ερωτήσεις μας για την φάση αυτή ο προπονητής του Παναρκαδικού Γιώργος Αντωνόπουλος σχολίασε πως θα έπαιρνε θέση αν την έκανε την φάση ο Παναρκαδικός ενώ ο Σωτήρης Αντωνίου στην ίδια ερώτηση σημείωσε πως από τον πάγκο του δεν είχε οπτική γωνία για το θέμα fair play.
Η Σπάρτη για ακόμη μια φορά έμεινε και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες μετά απο δεύτερη κίτρινη και κόκκινη του Οικονομόπουλου.
Το γήπεδο γέμισε απο κόσμο που ξεπέρασε τους 1500 θεατές.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αφρικανική σκόνη: Συστάσεις από την Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα...

Καιρός: Τοπικές βροχές και αφρικανική σκόνη

Την Πέμπτη 28/03 αναμένονται αρχικά τοπικές βροχές στα δυτικά...

Ο Δημήτρης Πτωχός στην Π.Ε. Λακωνίας | Ενημερώσεις, αυτοψίες, σχεδιασμός

Ημέρα αφιερωμένη στην Π.Ε. Λακωνίας ήταν για τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, η Τετάρτη 27 Μαρτίου. Ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για μία σειρά έργων που εξελίσσονται στην περιοχή από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ προχώρησε και σε παραγωγικές συναντήσεις. Η ημέρα ξεκίνησε από το νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό

Καλαμάτα: Έκρηξη από γκαζάκι σε διαμέρισμα

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 27/3...
Μετάβαση στο περιεχόμενο