Ισόπαλοι Αστέρας και Ατρόμητος στην Τρίπολη (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισόπαλο (1-1) ολοκληρώθηκε το φιλικό ματς ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο στην πόλη της Αρκαδίας. Άνοιξε το σκορ ο Κουλούρης στο 3’, ισοφάρισε με πανέμορφο γκολ ο Τσιλιανίδης (75’). 

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/S5pURrQFj4s” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Σε ρυθμούς… Super League αρχίζουν να μπαίνουν σιγά-σιγά Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος.

Οι δύο αποκλεισμένοι από τα προκριματικά του Europa League έμειναν στο 1-1 στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με τους Περιστεριώτες να έχουν τις περισσότερες καλές στιγμές στην αναμέτρηση, σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις.

Μόλις στο 3’ ο Μανούσος με ωραία σέντρα βρήκε τον Κουλούρη, ο οποίος με κοντινό πλασέ δεν είχε πρόβλημα να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 15’ ο ίδιος νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο στο γυριστό που επιχείρησε από σέντρα του Ενσικουλού.

Ο επιθετικός του Ατρόμητου είχε κέφια και στο 29’ έχασε ακόμα μία καλή στιγμή, αλλά η μπάλα από το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Ο Ατρόμητος έχασε ακόμα μία ευκαιρία στο 54’, όταν ο Ούμπιντες με το φάουλ που εκτέλεσε βρήκε το κεφάλι του Ρισβάνη με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο έτερος σέντερ μπακ Καρασαλίδης με κεφαλιά επίσης έστειλε την μπάλα εκτός εστίας.

Στο 66’ ήταν η πρώτη καλή στιγμή που Αστέρα με το σουτ του Κυριακόπουλου να εξουδετερώνει ο Μέγερι, αλλά ο Τσιλιανίδης ήταν εύστοχος στο 75’. Με ένα εκπληκτικό σουτ από τα 25 μέτρα νίκησε τον Ούγγρο γκολκίπερ για το 1-1.

Ο Ατρόμητος είχε ακόμα μία ευκαιρία για να πάρει τη νίκη, αλλά ο Μπρούνο στο τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Τσιφτσή.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κότσιρας, Χριστόπουλος, Μαρτίνεθ, Πασαλίδης, Τζίμας, Βαλιέντε, Σάλας, Ρόλε, Μπαστιάνος, Δουβίκας.
Αγωνίστηκαν και οι: Μουνάφο, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς, Μπελόκ, Γλέζος, Μιχελής, Τσιφτσής και Ρούνεϊ.

Ατρόμητος: Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης, Μανούσος, Μάντσον, Κουλούρης, Ενσικουλού, Καρασαλίδης, Γιαννούλης.
Αγωνίστηκαν και οι: Μούγιακιτς, Νάτσος, Ρισβάνης, Γαρουφαλιάς, Ούμπιντες, Μπρούνο και Λαζαρίδης.

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο