Η Βαλένθια έρχεται στην Ελλάδα για συμμετοχή σε τουρνουά elite στο Δήμο Ναυπλίου (pics)

Ο Δήμος Ναυπλιέων και το δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου της Valencia C.F. συνδιοργανώνουν το Valencia C.F. Elite Tournament στη μνήμη του Διαμαντή Ανδρώνη, έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Αργολίδας.

Το διεθνές τουρνουά αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο του είδους στην Ελλάδα και θα διεξαχθεί στην πόλη του Ναυπλίου από τις 2 ως τις 5 Απριλίου με τη συμμετοχή σπουδαίων ομάδων όπως η ΑΕΚ, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Παναιτωλικός καθώς και επίλεκτες ομάδες του Δήμου Ναυπλίου, της Global Premier Soccer Team από τις ΗΠΑ και των GPS SEE /Valencia CF Elite Program από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Κύπρο.
Οι ομάδες που συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν με παίκτες από διαφορετικές χώρες και επιπλέον να αγωνιστούν σε ένα πολυπολιτισμικό τουρνουά που προάγει την ευγενή άμιλλα. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην πόλη του Ναυπλίου. Μία πόλη γεμάτη χρώμα, από τους πιο φημισμένους τουριστικούς προορισμούς εξαιτίας στην παλιά της πόλη και της πολιτισμικής της κληρονομιάς.
Οι αγώνες θα γίνουν σε πέντε γήπεδα του Δήμου Ναυπλίου με φυσικό αλλά και τεχνητό χλοοτάπητα και στις εξής κατηγορίες:

U17, Γεννηθέντες 2001-2002 – 11Vs11, 2×35’ – Μπάλα N. 5
U15, Γεννηθέντες 2003-2004 – 11Vs11, 2×30’ – Μπάλα N. 5
U13, Γεννηθέντες 2005-2006 – 11Vs11, 2×25’ – Μπάλα N. 4

Κάθε κατηγορία θα περιλαμβάνει 8 ομάδες που θα τοποθετηθούν σε ομίλους των 4ων όπου η κάθε ομάδα θα αντιμετωπίσει τις υπόλοιπες τρεις από μία φορά. Οι ομάδες θα παίξουν στην τελική φάση σε αγώνες κατάταξης (play off – play out).
Με αυτόν τον τρόπο, κάθε ομάδα θα παίξει 4 αγώνες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς της FIFA και της Ε.Π.Ο. εκτός των κανονισμών που θα αναφέρονται ξεχωριστά στην προκήρυξη των αγώνων.

Η Valencia CF είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και μεγαλύτερους συλλόγους του ισπανικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μες τα χρόνια, το club έχει κατακτήσει παγκόσμια φήμη για την παραγωγική ακαδημία νέων της που παράγει ταλέντα παγκόσμιας κλάσης όπως: David Silva, Jordi Alba, Juan Bernat Velasco, Josι Luis Gayΰ, Paco Alcαcer, Raϊl Albiol, Miguel Αngel Angulo, Gaizka Mendieta, Javier Farinσs, Fernando, Andrιs Palop and David Albelda κ.α.

Η JAG Winning Sports συνεργάζεται με τη Global Premiere Soccer (GPS) στην από κοινού προώθηση του International Soccer Program της Valencia CF στην περιοχή της Ν. Ανατολικής Ευρώπης. Τα τελευταία έντεκα χρόνια, τα τουρνουά που έχει συνδιοργανώσει η JAG WINNING SPORTS στη Αργολίδα, είχαν διεθνή απήχηση και προσέλκυσαν νεανικές ομάδες από επαγγελματικούς συλλόγους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Από την Ευρώπη, ομάδες όπως Arsenal FC, Southampton FC, Espanyol, Vitesse FC, Nottingham Forest, , Munchen 1860, Volendam FC και Aspire Academy. Από την Αμερική., St. Louis Gallanger και Richmond Strikers. Από την Ελλάδα, ομάδες Superleague όπως Olympiakos, Panathinaikos, AEK Αθήνας, Panionios, Atromitos Athens, Asteras Tripolis. Επίσης, άλλες επαγγελματικές ομάδες από την Κύπρο, την Κροατία, την Αλβανία, το FYROM και την Βουλγαρία, έχουν λάβει μέρος. Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο στόχος του τουρνουά είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς τόσο σε επίπεδο ποιότητας, όσο και σε επίπεδο συμμετοχής και ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

GLOBAL PREMIER SOCCER – http://www.globalpremiersoccer.net/
Η Global Premier Soccer (GPS) είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους ποδοσφαιρικούς οργανισμούς στις ΗΠΑ. Είναι ενεργή σε 22 πολιτείες και περιοχές των ΗΠΑ μαζί με τον Καναδά. Κάθε περιοχή παράγει παίκτες χρησιμοποιώντας το ίδιο μοντέλο ανάπτυξης. Η επιτυχία της GPS βασίζεται στην ικανότητά της να βελτιώνει όλους τους παίκτες της τεχνικά, τακτικά, σωματικά και ψυχολογικά.
Το Νοέμβριο του 2014, η GPS και η FC Bayern Munich ανέπτυξαν μία από τις πιο εκτεταμένες συνεργασίες ευρωπαϊκού επαγγελματικού Club στις ΗΠΑ, την πρώτη που διεξάγει η FC Bayern εκτός Γερμανίας και η οποία αποτέλεσε μέρος της νέας διεθνούς στρατηγικής της ομάδας.

Ο Διαμαντής Ανδρώνης γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 1934 στο Ναύπλιο και απεβίωσε την 1η Ιανουαρίου 2016. Υπήρξε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Πανναυπλιακού. Πρωτοφόρεσε την φανέλα του Πανναυπλιακού, σε ηλικία 15 ετών. Από πολύ μικρός ξεχώρισε για την απαράμιλλη τεχνική του, την αλτικότητα του (ήταν και αθλητής του άλματος εις ύψος) και την εκτελεστική του δεινότητα. Ήταν ο φυσικός ηγέτης της ομάδας και πρωταγωνίστησε στην εκπληκτική πορεία του Πανναυπλιακού στη Β’ Εθνική από το 1959 ως το 1965. Την περίοδο 1955-56 αγωνίστηκε στον Εθνικό Πειραιώς . Μάλιστα την 1η Ιουνίου 1955, σ’ ένα φιλικό αγώνα στην Ν. Φιλαδέλφεια με την Α.Ε.Κ. (1-1), σκόραρε στο 4’ λεπτό σε βάρος της ομάδα που υποστήριζε τα παιδικά του χρόνια. Τον Αύγουστο του 1956 επέστρεψε στον Πανναυπλιακό, όπου και αγωνίστηκε μέχρι το 1965. Ο Ανδρώνης υπήρξε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα που μπήκε στο πάνθεον των «αθάνατων σκόρερ» (50γκολ) της Β’ Εθνικής. Μάλιστα μέχρι την στιγμή που σταμάτησε να αγωνίζεται (1965) ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της Β’ Εθνικής κατηγορίας με 76 γκολ.
Την περίοδο 1963-64 για ένα μικρό χρονικό διάστημα εκτέλεσε και χρέη προπονητή στον Πανναυπλιακό. Το 1969 ο Ανδρώνης επέστρεψε στην ενεργό δράση για να βοηθήσει τον Πανναυπλιακό στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Αγωνίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο του 1970 (11 συμμ.) και πέτυχε 2 γκολ. Ο Ανδρώνης αγωνίστηκε με τον Πανναυπλιακό για 16 περίπου χρόνια και πέτυχε 78 γκολ στην Β’ Εθνική και 24 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 09.30 έως 16.30 :
Τηλέφωνα: 6982971731, 00357 97845821
Ε-mail: info@gps-see.eu
Web page: http://www.gps-see.eu
Facebook: GPS SEE / Valencia CF
YouTube / Twitter / Instagram: GPS SEE / Valencia CF

{gallery}Valencia Hellas{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο