#pap9: Καλώς ήρθες Δημήτρη! Ανακοίνωσε Παπαδόπουλο ο Αστέρας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος για τη σεζόν 2015-2016 θα αγωνίζεται με την κιτρινομπλέ φανέλα.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/Vl43PbvT-hY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ο Έλληνας επιθετικός γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 1981, επέλεξε τον αριθμό “9” για τη φανέλα του ενώ ο ΑΣΤΕΡΑΣ αποτελεί τον 11ο σταθμό στην πλούσια καριέρα του, η οποία περιλαμβάνει και 22 εμφανίσεις (2 γκολ) με την Εθνική Ελλάδας.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

“Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει πολύ το επίπεδο του. Σήμερα έκανα την πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα και είδα υψηλό ανταγωνισμό. Αυτό ήταν που ήθελα και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι άλλη μια εμπειρία στην καριέρα μου και θέλω να έχουμε υγεία όλα τα παιδιά, για να δώσουμε αυτά που πρέπει στην ομάδα.

Στόχος μας είναι η πεντάδα στο πρωτάθλημα, το οποίο φέτος είναι ακόμη πιο δυνατό με την παρουσία της ΑΕΚ και του Ηρακλή. Θα ήθελα να παίξω και στην Ευρώπη, έχω παίξει πολλά ματς στην Ευρώπη και θα μπορούσα να βοηθήσω, αλλά τι να κάνουμε, έτσι τα έφερε η ζωή και δεν προλάβαμε τις ημερομηνίες. Μακάρι να περάσουμε στην επόμενη φάση και να συμμετέχω και εγώ.

Η φανέλα με το “9” ήταν ελεύθερη και μαζί με το 11 είναι τα αγαπημένα μου νούμερα. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα, όπου και όταν με χρειαστεί ο προπονητής. Το τι μπορώ να κάνω το ξέρει καλά ο προπονητής.

Πάντα ήθελα να βγω πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, δεν τα έχω καταφέρει ποτέ. Προτεραιότητα όμως έχει η ομάδα και οι στόχοι του ΑΣΤΕΡΑ”.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο