Φιλική ισοπαλία ΑΕ Σπάρτης – Παναρκαδικός 1-1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στη Σπάρτη ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Παναρκαδικό που έμειναν στο 1-1.
Οι δυο ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα στο δημοτικό στάδιο της πόλης, παρά τη ζέστη και την υγρασία που επικρατούσε και δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Το τριφύλλι ευτύχησε να προηγηθεί στο 27′ με τον Κότσιρα, αλλά ο Μπεκλετζής στο 90΄ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς με στόχο το γρήγορο γκολ. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον Θεμιστοκλή Τσέλιο. Ο πορτιέρο των πρωταθλητών Λακωνίας κρατούσε το μηδέν για την ομάδα του μέχρι το 27′ αποκρούοντας με επιτυχία τα σουτ των Κότσιρα (10′) και Γαρυφαλλόπουλου (13′) και την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καδά (21′). Έξι λεπτά αργότερα ο Τσέλιος δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Κότσιρα. Ο άσος του «τριφυλλιού» αφού πέρασε δύο αντιπάλους του εντός περιοχής, σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυνόμενου και έδωσε το προβάδισμα στον Παναρκαδικό. Η ΑΕ Σπάρτη «έκλεισε» τους διαδρόμους στη συνέχεια και προσπαθούσε κυρίως με αντεπιθέσεις να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στην επανάληψη με… επιθετική διάθεση. Αναστασάκος και Τάντιτς είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά έλειπε το γκολ. Στο 56′ ο Αναστασάκος εκτέλεσε το φάουλ και ο Ψυχογιός στέρησε από τον πολύπειρο άσο το τέρμα της ισοφάρισης. Στο 60′ ο Καλογέρης δοκίμασε το πόδι του με εκτέλεση φάουλ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα ο ο Ραχήμ βγήκε τετ-α-τετ αλλά ο Ψυχογιός απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 81’΄ο Καλογέρης επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα κόντραρε και κατέληξε άουτ. Το… σφυροκόπημα της ΑΕ Σπάρτη συνεχίστηκε μέχρι το τέλος και τη λύση έδωσε ο Κώστας Μπεκλετζής. Ο 18χρονος επιθετικός μπήκε μέσα στην περιοχή και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΑΕ Σπάρτη: Τσέλιος, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Τέλλος, Δημολιός, Μπιταξής, Κατσίκης, Καλογέρης, Τάντιτς, Ραχήμ, Αναστασάκος.
Αναπληρωματικοί: Kραβαρίτης, Ηλιόπουλος, Μπεγλετζής, Σπηλιωτόπουλος, Χαλίλι, Μπακιρτζίδης, Ραχίμ, Πετρόπουλος, Λιονάκης, Μπουτσικάρης, Αναστασόπουλος
Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Δήμου, Κότσιρας, Μηλιώτης, Καδάς, Γαρυφαλλόπουλος, Καστριτσέας, Βελλισάρης, Γογωνάς, Μπούτας, Χατζόπουλος.
Αναπληρωματικοί: Χρήστου, Τσόφλιος, Πετρόπουλος, Mέλλος, Αρώνης, Αρδάμης, Πετρόπουλος, Σταθουλόπουλος, Μέλλος.

 

mytripoli.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

Δήμος Νότιας Κυνουρίας: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024 Το Πάσχα στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο