Πρόταση «βόμβα» για τον Αστέρα Τρίπολης!

Προσφορά που φτάνει τα 16 εκατ. ευρώ για τέσσερα χρόνια φέρεται να έχει καταθέσει γνωστή φαρμακευτική εταιρεία για να μπει το όνομά της σε εκείνο του Αστέρα Τρίπολης!

Μία πρόταση που φαίνεται πως θα αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου φαίνεται πως έχει δεχθεί η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Παραπολιτικά» αποκαλύπτει πως η φαρμακευτική εταιρεία Bayer προσφέρει ένα ποσό που φτάνει τα 16 εκατ. ευρώ στους Αρκάδες για να μπει το όνομά της δίπλα σε εκείνο της ομάδας, με την εξής μορφή: «Bayer Αστέρας» ή «Bayer Τρίπολης».

Η προσφορά αφορά τετραετούς διάρκειας συνεργασία, με το ποσό για κάθε χρόνο να αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ και έχει βάλει σε σοβαρές σκέψεις τους διοικούντες την αρκαδική ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται εδώ και καιρό σε επικοινωνία με τη Γερμανία, ενώ πριν από έναν χρόνο εγκαινίασε τη συνεργασία του με την «Hanseatisches Fu?ball Kontor», ένα fund που επενδύει στα κεφάλαια για την απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών.

 

sport-fm.gr

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο