Μοιρασμένο το παιχνίδι του Αστέρα με την Ξάνθη στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε ένα παιχνίδι όπου οι δυο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, εν τέλει Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη έμειναν στο 1-1 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Η αναμέτρηση είχε καλό ρυθμό με αρκετές φάσεις, με τον Αστέρα Τρίπολης να ανοίγει το σκορ στο 29’ με γκολ του Τσιλιανίδη, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν ένα λεπτό αργότερα με τον Κάστρο.

«Κλειστές» άμυνες στο πρώτο 20λεπτο

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να προσέχουν παραπάνω τα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να μην σημειωθεί κάποια μεγάλη φάση. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο πρώτο 20 λεπτό, οι δυο ομάδες είχαν από μια φάση. Από την πλευρά του ο Αστέρας απείλησε στο 09’ με κεφαλιά του Ιγκλέσιας, με τον Ζίβκοβιτς να μπλοκάρει χωρίς δυσκολία, ενώ η Ξάνθη ισοφάρισε τις ευκαιρίες με τον Ντουρίτσκοβιτς να κάνει το σουτ και την μπάλα να κοντράρει πάνω στα σώματα των παικτών.

Δυο γκολ σε δυο λεπτά!

Ότι δεν έγινε στην αρχή του αγώνα, εν τέλει έγινε μέσα σε δυο λεπτά, καθώς αμφότερες οι ομάδες κατάφεραν να σημειώσουν γκολ. Συγκεκριμένα στο 29’ ο Ιγκλέσιας πήρε την πρώτη κεφαλιά μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Ζίβκοβιτς έκανε μία ασταθής απόκρουση, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Τσιλιανίδης και άνοιξε το σκορ.

Ωστόσο η ομάδα της Ξάνθης κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα μόλις στο 30’, όταν ο Σιλά έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Κάστρο πήρε μία όμορφη κεφαλιά και έγραψε το 1-1.

Μοιραίος ο Μανιάς!

Στο δεύτερο ημίχρονο, η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 55’ και για τον Αστέρα Τρίπολης. Συγκεκριμένα έγινε το κόρνερ, ο Ιγκλέσιας κέρδισε τις μονομαχίες, έκανε το σουτ υπό πίεση από το ύψος του πέναλτι, όμως σε δεύτερο χρόνο μπλόκαρε ο Ζίβκοβιτς.

Στο 69’ ήρθε η απάντηση για την Ξάνθη από το κόρνερ, όπου η μπάλα πέρασε από όλους, ο Μπρίτο έκανε το σουτ από πλάγια θέση, με τον Πασαλίδη να διώχνει πάνω στη γραμμή σε νέο κόρνερ. Στο 75’ ο Αστέρας πλησίασε στο 2-1, με τον Μανιά να βγαίνει στην κόντρα, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, ωστόσο ο Ζίβκοβιτς τον κέρδισε στο τετ-α-τετ. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μανιάς είχε εκ νέου ευκαιρία για γκολ, ωστόσο το γυριστό σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

Στο 77’ η Ξάνθη κατάφερε να πραγματοποιήσει μια καλή στιγμή με τον Τόνσο, ωστόσο το σουτ που έκανε έξω από την περιοχή, έφυγε ελάχιστα μέτρα άουτ. Στη συνέχεια οι δυο ομάδες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, με το παιχνίδι να πηγαίνει πάνω – κάτω, ενώ στο 83’ ο Καμαρά έκανε το δυνατό σουτ, ωστόσο για ακόμη μια φορά ο Αθανασιάδης είπε «όχι».

Τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις!

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αστέρας έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει τη νίκη. Και αυτό διότι έγινε το κόρνερ, ο Ισνάλντο έπιασε καταπληκτικά την κεφαλιά, ωστόσο με εντυπωσιακή επέμβαση, ο Ζίβκοβιτς κράτησε το σκορ για την ομάδα του.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σιλά, Λισγάρας, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης, Μεχία, Κίκε, Καμαρά, Ντουρίτσκοβιτς, Φασίδης, Κάστρο
Αστέρας (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Σελίν, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κυριακόπουλος, Τσιλιανίδης, Τόνσο, Μανιάς
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο