Ο Παναρκαδικός κέρδισε την ΑΕΚ Τρίπολης για το θεσμό του Κυπέλλου Αρκαδίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση για την 2η φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας και για τους δύο ομίλους και στα πλαίσια αυτών των αναμετρήσεων το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού η ομάδα του «τριφυλλιού» υποδέχθηκε την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης. 

Ένα ματς στο οποίο η ομάδα των «πρασίνων» αποτελούσε εξ’ αρχής το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Παναρκαδικός επικράτησε με το ευρύ 7-1 με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα και χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, απέναντι στην νεανική ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης, που φέτος και πάλι υπό την καθοδήγηση του Κώστα Καλογιαννίδη, κάνει προσπάθεια να δημιουργήσει μια νέα ομάδα πολύ τα επόμενα χρόνια θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο τοπικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του «τριφυλλιού» ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς έχοντας την κατοχή της μπάλας. Κατάφερε σταδιακά να βγάλει φάσεις και να φτάσει στα γκολ από νωρίς με αποτέλεσμα με τη συμπλήρωση 30 λεπτών παιχνιδιού να προηγείται με 3-0. Στη συνέχεια οι ρυθμοί έπεσαν κάπως, αλλά οι φάσεις συνεχίστηκαν κυρίως από τους παίκτες του κ. Αντωνόπουλου που σημείωσε και άλλα τέρματα και επικρατώντας με σκορ 7-1.
Πάντως και η ΑΕΚ Τρίπολης έδειξε κατά διαστήματα καλή εικόνα με τους νεαρούς παίκτες να προσπαθούν να ακολουθήσουν το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας. Πολύ όμορφο πάντως και το γκολ των «κιτρινόμαυρών» που χειροκροτήθηκε από το λιγοστό φίλαθλο κοινό.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο