Με δυνατές μεταγραφές ο Παναρκαδικός !

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλά  ακούγονται τις τελευταίες μέρες για τον Παναρκαδικό!  Υπάρχουν απαισιόδοξα μηνύματα αλλά και αισιόδοξα.

Η σημασία είναι ότι πάντα κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι φωνές των φιλάθλων είναι πολύ έντονες. Και συγκεκριμένα όλοι γίνονται προπονητές και μάνατζερς ! Υπάρχει μεγάλη παρέλαση ονομάτων, ανάλογα με τα γούστα κάθε φίλαθλου!

Σημασία έχει ότι η διοίκηση της ομάδας , κάνει το καλύτερο δυνατόν για να έχει η ομάδα την καλύτερη παρουσία στο πρωτάθλημα.

Αυτό κάνει και τώρα και πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν μεταγραφές που θα κάνουν αίσθηση! Οι προτάσεις του προπονητή της ομάδας, είναι αυτές που θα κάνουν την διαφορά και οι παίκτες που ήδη έχουν συμφωνήσει, θα προκαλέσουν πάταγο!

Την Δευτέρα  31/7/2017 στις 18:30 που είναι η πρώτη συνάντηση των παικτών του Παναρκαδικού για την νέα σεζόν, τα περισσότερα νέα πρόσωπα θα βρίσκονται στο γήπεδο !  

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθη 25χρονος στην Κορινθία γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (18.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο,...

Ο Δήμος Τρίπολης υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα

Ο Δήμος Τρίπολης υποδέχθηκε με την πρέπουσα επισημότητα την Ολυμπιακή Φλόγα, την Τετάρτη 17/4/2024. Αρχικά, η Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε στο Πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου στο χώρο της Ολυμπιακής πλάκας. Η υποδοχή έγινε από τον Δήμο Τρίπολης και τον Τεγεατικό Σύνδεσμό, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, μαθητών και της μεικτής Χορωδίας του Κοινωφελούς Ιδρύματος Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος.

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο