Super League: Στον αέρα το πρωτάθλημα -Καταθέτει αγωγή η NOVA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναβλήθηκε ξανά η προκήρυξη του πρωταθλήματος και τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη της σεζόν δεν γνωρίζει κανείς τίποτα για την Super League της χρονιάς 2017/18.

Εκτός από το τηλεοπτικό κομμάτι στο οποίο δεν υπήρξε η παραμικρή πρόοδος ήταν ανοιχτό το θέμα και της προκήρυξης του πρωταθλήματος. Για το πόσες ομάδες θα πέσουν, πως θα ανακηρύσσεται ο πρωταθλητής και τι θα γίνει με τα play off. Σε λιγότερο από ένα μήνα έχει προγραμματιστεί ν’ αρχίσει η Super League αλλά ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί.

Στο (νέο) Δ.Σ. της Δευτέρας υπήρξε αναβολή σε ότι έχει να κάνει με την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Οπως προέκυπτε μετά την αναβολή ο λόγος ήταν πως οι τέσσερις μεγάλοι δεν τα βρήκαν για το θέμα των play off. Οπερ σημαίνει πως κανείς δεν ξέρει σε τι πρωτάθλημα πάμε για τη νέα σεζόν!

Την Παρασκευή θα υπάρξει νέο Διοικητικό Συμβούλιο ώστε να… δούμε επιτέλους «λευκό καπνό», μιας και υπάρχει και το deadline της ΕΠΟ. 

Τελικά, δεν ψηφίστηκε η προκήρυξη και σημειώθηκε διαφωνία ανάμεσα στο «Big 4» για το θέμα των play offs και ενώ φαινόταν μέχρι πρόσφατα ότι οι «μεγάλοι» συμφωνούν επί της ουσίας στο εν λόγω ζήτημα. 

Στελέχη της Nova σχολιάζοντας την σημερινή συνεδρίαση της Super League κατά την οποία και πάλι δεν ελήφθη καμία απόφαση για την προκήρυξη του πρωταθλήματος, λίγες μόνο ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξή του, επισήμαιναν ότι οι όροι συνέπεια, σοβαρότητα και προγραμματισμός είναι προφανώς άγνωστες λέξεις για τους μικρό-παράγοντες της Super League.

Σαν την στρουθοκάμηλο κρύβουν το κεφάλι τους στην άμμο και αρνούνται να δουν τα άδεια γήπεδα, την έλλειψη χορηγών και το μειωμένο ενδιαφέρον του Έλληνα φιλάθλου για μία διοργάνωση που οι αποφάσεις του Μάρτη γίνονται αντικείμενο αντιπαράθεσης τον Ιούλιο και δεν μπορούν καν να υλοποιηθούν.

Γίνεται φανερό ότι οι μικρό-παράγοντες της Super League κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, οχυρώνονται πίσω από τα στενά συμφέροντα των ομάδων τους, αρνούμενοι οποιοδήποτε σχέδιο για την συνολική βελτίωση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Παράγοντες της Κάντζας ξεκαθάριζαν ότι η συνδρομητική πλατφόρμα έχει εξαντλήσει τα όρια της καλόπιστης διαπραγμάτευσης προκειμένου να βρεθεί συμβιβαστική λύση και είναι αναγκασμένη να προχωρήσει σε άμεση κατάθεση αγωγής μείωσης τιμήματος της “Κεντρικής Διαχείρισης” της Super League.

iefimerida.gr 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο